in ,

Attack on Titan Finalinin 2. Kısım Bölümleri 2022 Yılında Yayınlanacak

Attack on Titan finalinin 2. kısım bölümlerinin yayın tarihi belli oldu. Shingeki no Kyojin animesi, 2022 kış sezonu içerisinde final yapacak.

Attack on Titan 4. Sezon 2. kısım
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan hayranları için nihayet beklenen duyuru geldi. Sevilen animenin finalinin 2. kısım bölümleri 2022 kış sezonunda hayranlarla buluşacak.

Shingeki no Kyojin 4. ve final sezonu heyecanla devam ediyor. Serinin son sezonu iki kısım halinde yayınlanacaktı. Ancak uzun bir süre boyunca ikinci kısmın ne zaman başlayacağı bilinmiyordu. Bu konuda uzun süre sessiz kalan yayıncı şirket MAPPA sonunda beklenen duyuruyu yaptı. 76. bölümünün 2022 kış sezonunda başlayacağını ve ardından animenin sonlanacağını duyurdu.

Kısa bir süre önce Japonya‘daki Attack on Titan‘ın 75. bölümü yayınlandı ve sonunda bir duyuru yapıldı. Yeni bölüm, bir sonraki bölümünün özel bir önizlemesi ile sona erdi. Pek tabii bu önizleme sonrası hayranlar neler olduğunu görmek için sabırsızlanmaya başladı. Bölüm sonunda 76. bölümün 2020 Kış sezonunda çıkacağıyla ilgili planları gördüler. Ancak bu tarihin tam olarak ne zamana denk geldiğine dair bir bilgi yok.

- Reklam -

Attack on Titan Finali 2. Kısım Yayın Tarihi Duyurusu

- Reklam -

Anime endüstrisinde kış sezonu genel olarak o yılın ilk ayında başlar. Şimdilik Aralık 2021 olarak açılansa da, Shingeki no Kyojin‘in 4. sezonunun 2. kısmı Ocak 2022’de gelebilir ve mart ayına kadar devam edebilir. Nisan ayının ilk haftasında, manganın on yıllık baskısından sonra final yapacak. Yine de anime için hâlâ süre var. Sonuç olarak ilk sezondan bu yana animede yapılan değişiklikler göz önüne alındığında, özellikle sadece anime üzerinden seriyi takip edenler için heyecanlı bekleyiş bir süre daha devam edecek.

Hayranlar daha şimdiden Eren için işlerin nasıl şekilleneceğini ve daha da önemlisi nasıl sonlanacağını görmek için oldukça heyecanlı.

Hit anime serisi şu anda 4. sezonu ile hem Japonya’da hem de Crunchyroll ve Funimation gibi yayın hizmetleri aracılığıyla uluslararası olarak birçok ülkede yayınlıyor. Tüm dünyada uzun yıllardır etkisini artırarak göstermeye devam eden anime serisi, popülerliği sayesinde final sezonu iki parça olarak uzatıldı.

Sizce Attack on Titan‘ın final sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce etkili bir final izleyebilecek miyiz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ibrahim_Ozer Ibrahim_Ozer dedi ki:

    Çok iyi dizi. Sonunda bu kısırlaştırma muhabbetinin olmayacağını ve bunun yerine titanların sırlarından birinin daha çözülüp titanların komple yok olacağını düşünüyorum. Bu titan sırrının ağır bir bedeli de olacaktır diye tahmin ediyorum. Ha bir de kısırlaştırma mantığında ciddi bir açık bulunuyor bence. Armin’in sorunu gördüğünü ve ağlayarak ya dikkat dağıtmaya yada güven kazanmaya çalıştığını düşünüyorum. Her türlü bir noktada Eren Armin’den dayak yiyecek. O dayak atma sahnesi ve peşinden gelen bir çok radikal kararın bir bedeli olcaktır Eren adına.

  2. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Bugün yapılan duyuruya göre Attack of Titan Final sezonunun finali 2023’de yayınlanacak.

    Kaynak: ANN

  3. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Demon Slayer gibi sinemaya koyarlar sanırım. Şöyle güzel bir iki saatlik plot hollerin düzeltildiği bir yapım izlesek iyi olur aslında.

  4. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    Filmleri var aslında uzak doğu işi. Güzel değildi diye hatırlıyorum.

  5. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    @GKS
    Duyuruda film lafzı geçmiyor, aksine son bölümün NHK kanalında yayınlanacağı belirtildi. Detective Conan özel bölümleri gibi 2 saatlik özel bölüm formatında bir şey olacaktır muhtemelen.

    @ali1234512
    Ben çoğu Live Action uyarlamayı paralel evren olarak varsaydığım ve uzakdoğu sinemasına antipatim olmadığı için velev ki izlediğimde Anime ile kıyaslamayı gereksiz buluyorum (Filmleri izlemedim) Live Action filmler haricinde ilk sezonun özeti olan iki Anime film daha önce sinemada gösterilmişti.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

The Great Gatsby İncelemesi film

The Great Gatsby İncelemesi: Endişe Çağının Çocuğu

Güney Kore Ay'a Araç İndirmeye Hazırlanıyor

Güney Kore 2030 Yılında Ay’a Araç İndirmeye Hazırlanıyor