in ,

Attack on Titan Hayranlarına Kötü Haber: Animenin Finali 2023’e Kaldı

Attack on Titan finali bir yıl sonrasına kaldı. Anime hayranları Shingeki no Kyojin’in yayınlanacak son bölümü için 2023’ü beklemek zorundalar.

Attack on Titan Final Part 3
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan finali 2023 yılında gelecek. Shingeki no Kyojin animesi, 2013 yılında başladığı yolculuğunu tam 10 yıl sonra tamamlayacak.

Attack on Titan: The Final Season – Part 2’nun son bölümü kısa bir süre önce yayınlandı. Ancak belli ki sevilen anime serisi burada son bulmayacak. Hayranlar uzun bir süredir final sezonunun kalan bölümlerini beklerken, şimdi de yeni bir kısmın daha yolda olduğunu öğrendiler. Attack on Titan: The Final Season – Part 3 resmi olarak duyuruldu.

İlk sezonu 2013 yılında gelen ve yaklaşık 10 yıllık bir süre boyunca dünyanın en bilinen ve popüler anime serilerinin ilk sıralarında yer alan Shingeki no Kyojin, final sezonunun ikinci kısım bölümleri ile 10 Ocak 2022’de macerasına başladı. Toplamda 12 bölüm süren yeni bölümler 4 Nisan 2022’de yayınlanan “The Dawn of Humanity” ile son buldu. Geçen yılın nisan ayında 139. bölümüyle final yapan mangası, 11 yıllık bir maceranın sonucunu hayranlarla buluşturmuştu. Haliyle anime serisini takip eden izleyicilerin neredeyse tamamı da 2. Kısım ile animenin de final yapacağını tahmin ediyorlardı. Ancak beklendiği gibi olmadı ve 4. sezonun 28. bölümü sonrası gelen resmi duyuru ile yeni bir final bölümünün daha olacağı açıklandı.

- Reklam -

Twitter ve YouTube hesaplarına yüklenen kısa bir fragman ile popüler animenin 2023’te geri döneceği duyuruldu. Yayınlanan 15 saniyelik tarih duyurusu videosuna hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Attack on Titan Finali – Part 3 Tarih Duyurusu | İZLE

YouTube video

Video, olası hikâye hakkında çok az bilgi içeriyor; sadece bir titanın ayak izi gibi görünen bir yerde duran birkaç karakteri gösteriyor. Bununla birlikte manga okuyucuları, animede neler olabileceğine dair bir fikre sahip olabilir. 2. kısım bölümleri, manganın kabaca 130. bölümüne ulaştı. Yani bu da mangaka Hajime Isayama’nın hikâyesinden animeye uyarlanması gereken 9 bölüm kaldığını gösteriyor.

MAPPA stüdyosuna bağlı anime ekibinin söz konusu kalan bölümler için ne yapacağı şimdilik bilinmiyor. Tahminler, kalan 9 bölümün uyarlaması için normal anime bölümlerine nazaran daha uzun süreli tek bir bölüm yapılacağı yönünde olsa da, tıpkı final sezonunun birinci ve ikinci kısım bölümleri gibi daha az sayıda birkaç bölüm de gelebilir.

- Reklam -

Anime bölümlerini hangi sırayla izlemeniz gerektiğini merak ediyorsanız, hazırladığımız rehber yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Attack on Titan’ın beklenen finalinin bir yıl sonra gelecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Finalden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Sezonu 18-20’lik yapsalar biterdi. Zaten 9 manga bölümü kalmıştı geriye.

    İnek misali ok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who Legend of the Sea Devils fragmanı

Doctor Who’nun “Legend of the Sea Devils” Adlı Özel Bölümünden İlk Fragman

Brandon Sanderson, Elden Ring Yeni From Software Oyunu

Brandon Sanderson, Elden Ring Sonrası Yeni FromSoftware Oyununu Yazabilir