in ,

Baby Groot Animasyon Dizisi Geliyor: Guardians of the Galaxy Evreni Genişliyor

Baby Groot dizi oluyor. Galaksinin Koruyucuları serisinin sevilen karakteri, kendi animasyon serisine kavuşuyor.

baby groot dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Baby Groot dizi dünyası ile tanışmaya hazırlanıyor. Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) serisinin sevilen karakteri kendi yapımına kavuşuyor.

11 Ağustos’ta Disney+’ta ilk bölümü ile seyirciyle buluşan What If…? dizisi sonrası Marvel Studios hız kesmeden yeni yapımları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Stüdyonun yeni planlarından biri açıklandı.

Variety’ye konuşan uygulayıcı yapımcı Brad Winderbaum, What If…? 2. sezonunun yanı sıra stüdyonun “birkaç” animasyon serisi üzerinde çalıştığını ve bu serilerin her birinin farklı prodüksiyon aşamalarında olduğu bilgisini paylaştı. Bu seriler arasında Baby Groot’un hikâyesine odaklanacak bir yapım da var. Ayrıca Winderbaum, stüdyonun animasyon faktörünün gücünü daha iyi keşfettiğini de söyledi.

- Reklam -

“Animasyonla birçok yeni yol keşfedebildiğimizi fark ettik. Üreteceğimiz her hikâye, anlatılması için animasyona ihtiyaç duyacak şekilde olacak. Filmi olan popüler bir seriyi alıp animasyon haline getirme isteğimiz az. Bunu yapmayacağız.”

What If…? serisi, Marvel Sinematik Evreni’nin oldukça farklı noktalarına odaklanıyor ve gerçek oyunculu yapımlardaki hikayelerden farklı yollar izliyor. Brad Winderbaum’a göre Marvel Sinematik Evreni’nde seyirci karşısına çıkan oyuncuların yüzde seksen beşi animasyon serilerindeki karakterlerini seslendirmek için istekli. Bu oyuncular arasında Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Natalie Portman, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Rachel McAdams, Michael B. Jordan, Josh Brolin, Paul Bettany, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Don Cheadle, Benicio del Toro, Michael Douglas, Danai Gurira, Tom Hiddleston, Djimon Hounsou ve son performansında T’Challa olarak izlediğimiz Chadwick Boseman da bulunuyor.

Baby Groot Dizisi, Marvel’ın Animasyon Projelerinden Biri Olacak

baby groot dizi animasyon marvel

Ayrıca Marvel’ın, What If…? gibi seriler üretmesi için küçük bir stüdyo açacağını duyurduğunu da belirtelim. Stüdyo yetkililerinden Victoria Alonso, söz konusu stüdyonun tamamen animasyon üzerine yoğunlaşacağını ve yeni hikayeler üreteceğini paylaşmıştı. Kendisi ayrıca Marvel Sinematik Evreni için hayranların geri bildirimlerini oldukça önemsediklerini de söylemişti.

- Reklam -

“Hayranların söylediklerini dinlemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer bir şeylerin doğru gitmediğini söyleyen birileri varsa, o noktanın üzerinden geçmemiz gerekiyor. Tabii bazen de ’Bizim anlatmak istediğimiz hikaye bu.’ dediğimiz zamanlar da oluyor.”

Şu an için Baby Groot dizisini kimin yöneteceği veya ne zaman çıkacağı veya kim tarafından yöneteceği bilinmiyor. Serinin asıl yönetmeni olan James Gunn’ın, Guardians of the Galaxy 3 sonrası Marvel’dan ayrılacağı bilindiği için muhtemelen yapım bir başkasının eline kalacak.

Peki siz Marvel’ın yeni animasyon yapımları ve yolda olduğu söylenen Baby Groot serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşın.

Kaynak: HypeBeast

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kült Bilimkurgu Filmi Dark City Dizi

Kült Bilimkurgu Filmi Dark City Diziye Uyarlanıyor

Emma Stone Cruella Devam Filmi

Emma Stone, Cruella Devam Filmi için Resmen Geri Dönüyor