in ,

Warner Bros.’un İptal Ettiği “Batman: Caped Crusader” Animasyonu Kendisine Yeni Bir Ev Bulabilir

Batman: Caped Crusader animasyonu, kendisine alternatif bir platform bulabilir. Warner Bros.’un iptal ettiği yeni Kara Şövalye yapımı için Netflix, Amazon ve Apple devrede.

Batman: Caped Crusader
- Reklam -
- Reklam -

Batman: Caped Crusader animasyonunun Warner Bros. çatısı altındaki HBO Max tarafından iptal edilmesinden sonra yapımın yayın hakları için Netflix, Apple ve Amazon sıraya girmiş durumda.

Geçen günlerde The Hollywood Reporter’ın yaptığı haberde HBO Max’in Batman: Caped Crusader animasyonunu iptal etmesinin ardından bazı şirketlerin diziyle ilgilendiği söylenmişti. Netflix, Hulu ve Apple’ın adının geçtiği haberde, yapımı kendi bünyelerinde isteyen “büyük isimler” netleşmeye başladı. Yapılan açıklamalara göre DC’nin ünlü kahramanı ilerleyen zaman diliminde Netflix, Prime Video ya da Apple TV+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkabilir.

5 Eylül tarihinde 30. yıldönümünü kutlayan The Animated Series dizisinin yapımcısı ve DC Animated Universe kurucusu Bruce Timm’in yapımcılığını üstlendiği Batman: Caped Crusader yönetmen koltuğuna getirdiği isimlerle dikkat çekmişti. Yeni animasyon için ikinci film hazırlıkları süren ve Robert Pattinson’ın başrolünde yer aldığı filmin yönetmeni Matt Reeves ve Star Wars’tan J.J. Abrams projenin başına geçecek.

- Reklam -

Batman: Caped Crusader wb

Batman: Caped Crusader Animasyonu Kahramanın Özünü Yeniden Ekrana Taşıyacak

Yapımcı Timm, Caped Crusader’ın Batman’in özüne geri döndüğünü ve Gotham şehrini farklı açılardan yeniden ele aldığını kaydediyor. Bununla birlikte yapımın Animated Series tadını yakalayacağını da söylüyor.

“Aslında (bu dizinin çıkışı) 90’lı yıllarda ortaya çıkardığımız dizinin orijinal düşüncelerine kadar gidiyor. O zaman yetişkin içeriklerde yer alabilecek şiddet ve yetişkin temaları ele alabilmek adına yapabileceklerimizin bir sınırı vardı. Bu noktada yaptığım şey ise, ‘Tamam, yıl yeniden 1990 ama bu sefer yapmak istediklerimi yapabileceğim ve JJ ile Matt arkamdalar,’ demekti.”

Batman: Caped Crusader yeni

- Reklam -

HBO Max’in Batman: Caped Crusader animasyonunu iptal etmesi ise, Warner Bros. Discovery tarafından satın alınan dijital platformun yaşadığı süreçte duyurulmuştu. Post-prodüksiyon aşamasını tamamlamasına rağmen iptal edilen Batgirl ve çeşitli dizilerle animasyon yapımların da rafa kaldırılması oldukça dikkat çekici bulunmuştu.

Bu süreçte iptal edilen Caped Crusader’ın geleceği de merak konusuydu. Ancak Netflix, Apple ve Amazon’un Karanlık Şövalye’nin yeni animasyon dizisini kendi platformlarında görmek istemelerinden sonra DC’nin köklü kahramanı maceralarına kaldığı yerden devam edecek.

Siz Batman: Caped Crusader’ı hangi platform üzerinden izlemek isterdiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hellraiser fragmanı hulu

Clive Barker’ın Korku Klasiği “Hellraiser”ın Yeni Filminden İlk Fragman Yayınlandı

The Midnight Club yeni fragman

The Haunting Serisinin Yaratıcısı Mike Flanagan’ın Yeni Korku Dizisi “The Midnight Club”tan Fragman