in ,

Batman: The Long Halloween Animasyon Filmi Oluyor

Batman: The Long Halloween animasyon filmi oluyor. DC’nin kült çizgi romanı Bitmeyen Cadılar Bayramı izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Batman: The Long Halloween Animasyon Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Sinemada The Batman rüzgârı esmeye devam ediyor. DC’nin ikonik karakteri bu defa da Batman: The Long Halloween animasyon filmi ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

Warner Bros. DC Comics’in süper kahramanlarını sinema filmleri ve dizilerde olduğu kadar animasyon dünyasında da etkili şekilde kullanmaya devam ediyor.

Türkçeye Batman: Bitmeyen Cadılar Bayramı adı ile JBC Yayıncılık tarafından kazandırılan çizgi roman, iki bölüm halinde gerçekleştirilecek animasyon filmi ile izleyicinin karşısına çıkartılacak.

- Reklam -

Kara Şövalye’nin hayranları önümüzdeki yılları oldukça zengin içeriklerle karşılayacak. Bir tarafta başrolünde Robert Pattinson’ın yer aldığı Matt Reeves’in The Batman filmi yaklaşırken ikonik karakteri aynı zamanda The Flash filminde de Ben Affleck tarafından canlandırılırken göreceğimizi öğrenmiştik.

Şimdi ise animasyon sektöründen heyecan veren bir haber geldi. Christopher Nolan’ın Batman filmlerine de (özellikle Batman Begins ve The Dark Knight) ilham olan Batman: The Long Halloween çizgi romanı animasyon film olmaya hazırlanıyor. Eser, yeni The Batman filmine de ilham veren kitaplar arasında yer alıyor.

Batman: The Long Halloween Animasyon Filmi

Bir süredir gündemi bomba gibi haberlerle meşgul eden DC FanDome’da duyurulan bilgi Matt Boomer tarafından onaylandı. Etkinlikte Batman: Soul of the Dragon ve Justice Society: World War II adlı animasyon filmleri ile birlikte The Long Halloween de duyuruldu.

Batman: The Long Halloween Uyarlaması Ne Zaman Yayınlanacak?

Gelen bilgilere göre Batman: Bitmeyen Cadılar Bayramı uyarlaması olacak iki animasyon filmi de 2021 yılı içerisinde görücüye çıkacak. Filmler, vizyona girmek yerine VoD (talep üzerine ödeyip izleyebildiğiniz dijital platformlar) üzerinden yayınlanacak.

- Reklam -

İki kısım halinde dijitale gelecek uyarlamanın ilk bölümü 2021 yaz aylarında, ikinci bölümü ise 2021 sonbahar aylarında yayınlanacak.

Jeph Loeb’in yazdığı, Tim Sale’ın çizdiği çizgi roman ilk olarak 1996 yılında yayınlandı. Eserde Joker, Catwoman, Scarecrow, Calnder Man ve Solomon Grundy gibi karakterler de yer alıyor. Kitabın ana kötüsü ise Holiday Killer.

Batman: The Long Halloween Animasyon

Bitmeyen Cadılar Bayramı kitabının detaylı incelemesine buradan ulaşmanız mümkün.

Peki siz bu uyarlama hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Batman’in Animasyon Filmleri

Kaynak: Ign

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Haunting of Bly Manor Netflix Dizi

The Haunting of Bly Manor Geliyor: The Haunting of Hill House 2. Sezon İlk Bakış

Berlin Film Festivali Cinsiyet Ayrımı - Berlinale

Berlin Film Festivali Ödüllerinde Cinsiyet Ayrımına Son Verdi