in , ,

Blood of Zeus Fragmanı: Castlevania Ekibinden Yeni Netflix Animesi

Blood of Zeus fragmanı paylaşıldı. Castlevania ekibinden yeni bir Netflix animesi izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Blood of Zeus İncelemesiNetflix Anime
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in popüler animasyon dizisi Castlevania’nın yapımcıları, ekim ayının sonunda yayınlanacak olan Yunan mitolojisi odaklı Blood of Zeus animesi için ilk fragmanı paylaştı.

Castlevania serisinin ardındaki stüdyonun geliştirdiği orijinal anime serisi Blood of Zeus hakkında ilk fragman yayınlandı. Fantastik aksiyon türündeki yapım, adından da anlaşılacağı üzere Yunan mitolojisini konu alıyor. Powerhouse yapım şirketi tarafından oluşturulan animenin yaratıcıları Charley Parlapanides ve Vlas Parlapanides. Yapım 27 Ekim 2020 tarihinde Netflix platformunda izleyici ile buluşacak.

Dizi, Olimpos tanrıları ve Titanlar arasında gelişen bir savaş sırasında, Yunanistan eteklerinde yaşayan halkın bir parçası olan Heron’a odaklanıyor. Babasının Zeus olduğunu, geçmişin karanlık sırları ile birlikte keşfeden Heron; insanlığın, iblis orduları ile olan mücadeleden sağ kurtulabilmesinin tek umudu olarak karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

Blood of Zeus Fragmanı Netflix Anime

Fragmanın ilk yarısı eski bir savaş, saldırgan iblis ordusu ve ölü bir devin kalıntılarına yoğunlaşırken diğer yarısı da etkileyici bir şekilde tasarlanmış aksiyon bölümleriyle dolu.

Yapımın seslendirme kadrosunda Jason O’Mara, Derek Phillips, Mamie Gummer, Claudia Christian, Elias Toufexias, Melina Kanakeredes, Jessica Henwick ve Chris Diamantopoulos yer alıyor.

Blood of Zeus Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Powerhouse Animation Studios’un Castlevania serisi Netflix’te geniş bir izleyici başarısı elde etti. Şu an da Netflix’in en popüler 10 yapım listelerindeki yerini koruyor. Castlevania 3. sezon geçen mart ayında yayınlandı. Animenin 4. sezonu ise aynı dönemde resmi bir onayını alarak izleyicileri sevindirdi. Şimdiye dek toplamda 22 bölüm yayınlanan yapım, kendisine has bir izleyici kitlesi edinmiş durumda.

- Reklam -

Teksas merkezli animasyon stüdyosu, Netflix’in Seis Manos ve Nickelodeon’ın The Adventures of Kid Danger yapımları dahil olmak üzere pek çok farklı projesinde görev alıyor.

Netflix ve onunla birlikte diğer dijital yayın mecraları, anime ve animasyon türündeki kataloglarını geliştirmek için birbirleriyle kıyasıya bir yarış içerisinde.

Peki siz Bloof of Zeus fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yapım, Netflix’in başarılı animelerinden birisi olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Yapay Zekâ Reddit’i Birbirine Kattı: GPT-3 Botu İnsan “Kılığındaki” Yorumlarıyla Platformu Karıştırdı

Kaynak: Indie Wire

Ayça Aracıçam

Çocukluk yıllarından beri tam bir film aşığıyım. Sinema türünde yazıp çizmeye bayılırım.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Yunan Mitolojisi’ nden gına gelmiş olması ayrı tutulacak olsa da bu ve buna benzerler bana hiç animeymiş gibi görünmüyor. İzlenir izlenmesine ama anime niyetine değil. :slight_smile:

  2. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Bana da tam tersine Yunan mitolojisi hiç kullanılmıyor gibi geliyor. Ne izlesem aşırı yorum katılmış oluyor, hatta aslından çok uzaklaşıyor. Gerçekten asıl kaynaklara bağlı ve bunu bozmayacak şekilde kurgulanmış başarılı bir yapım görmeyi çok isterdim. Simdiye kadar böyle bir şeyin yapılmamış olması beni çok şaşırtıyor. Böyle aslına sadık yapımlar bilen varsa ve bana söylerse çok mutlu olurum. :sweat_smile:

  3. Avatar for Hilall Hilall dedi ki:

    Bakalım bu yapım nasıl olacak merakla bekleniyor :+1:

  4. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Fena görünmüyör.Şans vermeye değer.

  5. Avatar for Ecee Ecee dedi ki:

    Mukemmell♥️ devamını bekliyoruzz

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler 3 Türkiye

Muzır Bulunan Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler’in 3. Cildi Türkiye’den Kadınları Anlatıyor

The Expanse 5. Sezon Fragmanı

The Expanse 5. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi Geldi