in

Castlevania 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Castlevania 3. sezon çıkış tarihi duyuruldu. Netflix’in Konami imzalı kült oyundan uyarladığı anime dizisinin yeni sezonu ufukta gözüktü.

Castlevania 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in sevilen anime uyarlamalarından Castlevania için merakla beklenen 3. sezon tarihi sonunda açıklandı. Başarılı video oyunundan ekrana taşınan anime dizi, 2. sezon sonrası uzun bir sessizliğe  gömülmüştü.

Netflix’in anime ve çizgi diziler konusundaki sıkı çalışmaları sürüyor. Kanal, özellikle piyasayı kızıştıran Disney+ hamlesi sonrası elindeki yelpazeyi iyice genişletmeye çalışıyor. Bu uğurda The Witcher animesi, Masters of the Universe: RevelationDevilman: Crybaby ve She-Ra gibi işlere imza atarak yerlerini iyice sağlamlaştırdılar. Öte yandan, dev animasyon şirketi Nickelodeon ile de büyük bir anlaşma yapan Netflix, işin çizgi boyutunda kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

[Castlevania 3. Sezon Fragmanı İçin Tıkla!]

Castlevania 3. Sezon

- Reklam -

İlk olarak 2017 yılında yayınlanan Castlevania oldukça övgü toplamıştı. Anime dizinin ikinci sezonu Ekim 2018’de yayınlanmış ve başarılı gidişatını sürdürmüştü. Aldığı yüksek puanlarla hem Castlevania ile ilk defa animesiyle tanışanları hem de dizinin kaynağı olan video oyununun hayranlarını memnun etmeyi başarmıştı.

Castlevania 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Bölüm Sayısı

Nihayet dizinin 3. sezonundan net bir tarih almayı başardık. 3. sezonun geleceği 2018 yılından beri belliydi. Üstelik olası yayın tarihi olarak da 2019 gösteriliyordu. Sonunda Castlevania 3. sezon çıkış tarihi belli oldu.

5 Mart 2020’de dizinin yeni sezonunu izleme fırsatı bulacağız. İlk sezonu 4, ikinci sezonu ise 8 bölüm olan Castlevania; 3. sezonunda 10 bölümle izleyicinin karşısına çıkacak. Artan bölüm sayısı, hayranların bunca gecikmeyi hoş görmesine yardımcı olacak mı, sorusunun yanıtını ise gelecek günlerde hep birlikte göreceğiz.

Animenin yönetmeni Samuel Deats tarafından paylaşılan bilgiye, bir de poster eşlik etti.

Warren Ellis tarafından yaratılan anime dizisinde; bir vampir avcısının, Dracula’nın komuta ettiği, öteki dünyaya ait yaratıklardan oluşan ordunun ablukasındaki şehri kurtarma savaşına konuk oluyoruz.

Animenin seslendirme kadrosunda Graham McTavish, Richard Armitage, James Callis, Emily Swallow, Matt Frewer, Tony Amendola ve Alejandra Reynoso gibi isimler yer alıyor.

Animenin kaynak aldığı oyun ise 1986 tarihli Nintendo etiketi altında Konami tarafından üretilen aynı adlı yapıma ait. Castlevania oyun serisi, bugün hâlâ Konami’nin en çok kâr yaptığı serilerden birisi.

Oyun uyarlaması dizi/anime/filmlere eleştirel gözle bakılan bir çağda, Castlevania birçok izleyiciye göre bu noktada özel bir yerde duruyor.

Hayranlar 3. sezonu izlemek için 5 Mart 2020 tarihini beklemek zorunda.

Castlevania 3. Sezon

Sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


 
Kaynak: Geektyrant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Goldryn Goldryn dedi ki:

    Trevor Belmont’u özlemiştim :heart_eyes: Güzel haber :smiling_face_with_three_hearts:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Oyun çok kötüydü, anime daha iyi :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher 2. Sezon

The Witcher 2. Sezon Kadrosuna Carmel Laniado Takviyesi

Vaiz Preacher Çizgi Roman

Vaiz Çizgi Romanları Türkçedeki Yeni Ciltlerine Kavuşuyor