in ,

Classroom of the Elite Animesinin 2. Sezonu Duyuruldu

Classroom of the Elite 2. sezon duyurusu yapıldı. “Üstün Yetenek Sınıfına Hoş Geldiniz” beş yıllık aranın ardından yeni sezonu ile geri dönüyor.

Classroom of the Elite 2. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Classroom of the Elite 2. sezon onayı aldı. Yōkoso Jitsuryoku Shijō Shugi no Kyōshitsu e uzun bir aradan sonra yeni sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Dram ve psikoloji türlerindeki Yōkoso Jitsuryoku Shijō Shugi no Kyōshitsu e (Üstün Yetenek Sınıfına Hoş Geldiniz) animesi, ilk sezonuyla 2017’de yayınlanmış ve öylece kalmıştı. Yayınlanmasının ardından birçok anime yayın servisinde üst sıralarda yerini alan anime, beş yıllık aranın ardından 2. sezon bölümleri ile geri dönüyor. Yeni sezonla ilgili çalışmaların başladığı duyurusu, animenin resmi Twitter sayfası üzerinden yapıldı.

Tüm dünyadaki hayranlara sabırla bekledikleri için teşekkür edilen gönderide, Kadokawa YouTube anime kanalının 6 Mart’ta 2. sezona özel bir canlı yayın yapacağı da duyuruldu. Canlı yayına ana karakterlerden Kiyotaka ve Kikyou’yu seslendiren Shoya Chiba ve Yurika Kubo eşlik edecek.

- Reklam -

Shogo Kinugasa tarafından yazılan “light novel” türündeki eser, 2015 ve 2019 yılları arasında yayımlandı. İlk cildinden itibaren ve anime yapımı ile büyük ses getiren Classroom of the Elite, şimdiye kadar 6 milyon kopya sattı. Animesinin ilk sezonu ise 2017’de yayınlanmaya başladı ve toplam 12 bölüm sürdü.

Classroom of the Elite 2. Sezon Çıkış Tarihi 6 Mart’ta Belli Olacak

Classroom of the Elite 2. sezon duyurusu

Animenin konusu Kiyotaka Ayanokoji adlı karakter etrafında şekilleniyor. Sessiz ve gösterişsiz bir lise öğrenci olan Kiyotaka, öğrencilere mezun olduklarında iş bulacakları garantisi veren bir okula gitmektedir. Kiyotaka eşsiz bir zekaya sahip olsa da, bilerek ortalama notlar alarak bunu saklamaktadır. Her ne kadar okul dışarıdan harika bir yer gibi gözükse de, öğrencileri notlarına göre değerlendiren ve sıralamalarına göre sınıflara ayıran bir sisteme sahiptir.

- Reklam -

Bu sıralamada D sınıfı okulun en kötü sınıfıdır ve Kiyotaka D sınıfına kasıtlı olarak katılır fakat hayatı, A sınıfında olmak isteyen Suzune Horikita ve kibar ve neşeli davranışlarının altında korkunç gerçekler yatan Kikyou Kushida ile tanıştığında değişir. Bir süre sonra Kiyotaka ve sınıftaki diğer öğrenciler, dışarıdan harika görünen fakat karanlık sırlar saklayan okulun sistemine dair gerçekleri öğrenirler.

Classroom of the Elite animesini bekleyen hayranlar için 2. sezon çalışmalarının başladığı duyurulmuş olsa da yayın tarihi henüz belli değil. Animenin yeni sezonuna dair ayrıntılar 6 Mart’ta YouTube canlı yayınında ortaya çıkacak.

Sizler Classroom of the Elite animesini izlediniz mi? 2. sezonun gelişini bekliyor muydunuz? Yorumlarını Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Anime’den haberim yoktu ama resmi görür görmez “Ulan Netflix’deki Elite dizisinin de mi Anime’sini yapmışlar?” düşüncesi geçti içimden. Neyse ki alakası yokmuş.

    Yayınlandığı dönemde bu kadar ses getirdiğini hatırlamıyorum ama muhtemelen Irregular at Magic’in yeni sezonu geliyorken ona alternatif yapmak istediler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Upload 2. sezon fragmanı

Amazon’un Sevilen Dizisi Upload’ın 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Beyblade sinema filmi

Beyblade Sinema Filmi Oluyor: Paramount ve Ünlü Yapımcı Jerry Bruckheimer İşin Başında Yer Alacak