in , ,

Cyberpunk 2077 Anime Oluyor: Netflix, Edgerunners’ı Duyurdu

Cyberpunk 2077 dünyasında geçen Cyberpunk: Edgerunners animesi Netflix’e geliyor. Karanlık bir geleceğe hazırlanın!

Cyberpunk 2077 Cyberpunk EdgeRunners
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk 2077 oyuncular tarafından heyecanla beklenirken sürpriz bir haber Netflix ve Studio Trigger cephesinden geldi: Cyberpunk: Edgerunners animesine hazır olun!

Japonya merkezli tanınmış bir anime şirketi olan Studio Trigger ve dünyanın önde gelen çevrimiçi eğlence platformu Netflix, Cyberpunk 2077’nin dünyasında geçen yeni bir orijinal anime serisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Cyberpunk: Edgerunners adı verilen yapım, geleceğin teknoloji ve vücut modifikasyonu takıntılı şehrinde hayatta kalmaya çalışan bir sokak çocuğu hakkında olacak. Cyberpunk 2077 oyunundan bağımsız olsa da aynı evrende geçecek anime, toplam 10 bölümden oluşacak. Yapım, Cyberpunk 2077 evreninin tüm yoğun havasını, patlayıcı savaşını ve neonla bulanmış zengin görselliğini anime biçimiyle karşımıza çıkaracak.

- Reklam -

Animenin gelişiyle ilgili olarak yeni bir duyuru videosu da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cyberpunk: Edgerunners Fragmanı (Duyuru ve Tanıtım Videosu)

YouTube video

Animeyi yapan Studio Trigger, daha önce Kill la Kill ve Little Witch Academia gibi dünya çapında ün kazanmış yapımların arkasındaki isim olarak biliniyor.

Peki bizleri heyecanlandıran Cyberpunk: Edgerunners ne zaman gösterime girecek? Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre anime 2022 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Cyberpunk 2077 Oyunu İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Cyberpunk 2077 oyunu

Hatırlanacağı üzere Cyberpunk 2077, geçen hafta yeni bir erteleme daha almış ve güncel çıkış tarihi 19 Kasım 2020 olarak açıklanmıştı. The Witcher serisinden tanıdığımız CD Projekt Red’in geliştirdiği Cyberpunk 2077, kapsamlı ve karışık bir oyundaki kusursuz oyun deneyimini sunması için biraz daha cilalanması ve her türlü sorundan arındırılması gerekçesiyle 2 aylık bir rötar daha almıştı.

- Reklam -

Son olarak oyun adına gerçekleştirilen Night City Wire etkinliği de başladı ve etkinlikle birlikte yepyeni bir fragman paylaşıldı. Yayınlanan fragman bize şehrin yeni kısımlarını keşfetme ve yeni karakterler tanıtma imkanı veriyor.

Cyberpunk 2077’nin dünyasını, karakterlerini, hikayesini ve aksiyonunu sergileyen yepyeni fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Oyun Fragmanı

YouTube video

Yeni duyurulan anime projesini sizler nasıl buldunuz? Birkaç defa erteleme aldığı için geciken oyun daha çıkmadan gelen bu anime müjdesi sizleri sevindirdi mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla paylaşabilirsiniz.


* Studio Ghibli Filmi Aya to Majo İçin İlk Görseller Yayınlandı

Kaynak: Destructoid

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for M3rett0 M3rett0 dedi ki:

    Daha ürünü görmeden hemen seriye dönüştürmeye çalışıyorlar. Durun bir oynayalım…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Handmaids Tale 4. Sezon Fragmanı

The Handmaid’s Tale 4. Sezon Fragmanı: Damızlık Kızın Öyküsü Sürüyor

Keşif Uzayı - Alastair Reynolds

Keşif Uzayı: Alastair Reynolds’ın Bilimkurgu Eserleri İndie Kitap ile Okurla Buluşuyor