in

DC Animation 2 Yeni Superman Filmi Duyurdu

DC Animation, yeni Superman animasyon filmlerini duyurdu. Önce Rusya’ya gidiyoruz, ardındansa güzel bir orijin hikâyesi geliyor!

Superman Red Son
- Reklam -
- Reklam -

DC Animation, Batman: Hush’ın San Diego Comic-Con 2019’daki galasında 2020 yılında yayınlayacakları filmlerin durumu hakkında konuştu. Önümüzdeki yıl iki Süpermen filmi gelecek. Bunların ilki Superman: Red Son DC’nin yıl içindeki ilk animasyonu olacak. İkincisi ise Superman: Man of Tomorrowolarak duyuruldu.

Superman: Red Son, aynı isimli çizgi romana dayanıyor. Superman: Man of Tomorrow ise Süpermen olarak kariyerinin henüz başında olan genç Clark Kent’i konu alacak ve orijinal bir hikâyeye sahip olacak. Filmler hakkında başka detaylar açıklanmadı.

superman red son ust

- Reklam -

Superman: Red Son animasyon filmi Mark Millar, Dave Johnson ve Killian Plunkett tarafından yaratılan üç bölümlük bir mini serinin uyarlaması. Seri, Superman’in Kansas’ta büyümek, doğruluk ve adalet için Amerikan çıkarları adına savaşmak yerine Rus’ların çıkarları adına savaştığı bir Elseworlds öyküsü. Hikâye, Kal-El’in roketlerinin 1950’lerde Rusya’ya düşüşünü ve Superman’in bir Rus kahramanı oluşunu anlatıyor. Eser ayrıca Batman, Wonder Woman, Brainiac, Green Lantern ve Lex Luthor’u Soğuk Savaş’ın bakış açısıyla yeniden şekillendiriyor. 

Bunun yanı sıra Lex Luthor, Supergirl’ün klonu olan Kaznia’yı eğitiyor. DC’nin duyurusuna göre animasyon CW’nin Supergirl dizisine oranla kaynak materyale daha sadık olacağı yönünde.

- Reklam -

Superman Man of Tomorrow

Filmlerin kesin çıkış tarihleri hakkında henüz bir bilgimiz yok. Gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Peki sizler bu filmler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: Comicbook

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Red son en doğru karar,okumayan varsa çok muhteşem bir yapım bizi bekliyor şimdiden.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Büyük bir sabırla Doomsday Clock bekliyorum ben. Bir ümit animasyon olarak çıkacağını düşünüyorum. Ha ortada böyle bir proje bile yok. Ama olsun ben bekliyorum :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Klasik Korku Öyküleri

Kara Çınar’da Sırada “Klasik Korku Öyküleri” Var

Avatar vs Avengers: Endgame

Avengers: Endgame, Avatar’ı Geçmeyi Nasıl Başardı?