in ,

Dr. Stone 2. Sezon Yeni Karakterler ile Geliyor

Dr. Stone 2. Sezon için yeni karakterler açıklandı. Sevilen anime serisi maceralarına 2021 başında devam edecek!

Dr. Stone
- Reklam -
- Reklam -

Dr. Stone 2. Sezon ile yeni karakterler yapıma katılmaya hazırlanıyor. Yeni sezon, daha önce görmediğimiz isimleri de animeye dahil edecek.

2019 yılında yayınlanan 1. sezonu ile çokça sevilen ve Japonya’da olduğu gibi tüm dünyada hayranlar kazanan Dr. Stone’un ikinci sezon için döneceği kısa süre içerisinde doğrulanmıştı. Yayın tarihi olarak da 2021 yılı açıklanmıştı.

Dr. Stone, gizemli bir ışık parlaması ile taşlaşan ve binlerce yıl bu şekilde kalan insanlardan genç olanlarının taşlaşmadan tekrar kurtulduğunu ve yeni dünya düzeni için birbirleriyle savaştıkları maceraları konu alıyor. Manga serisi Riichiro Inagaki tarafından yazılıyor ve Boichi tarafından çiziliyor. Mangayı anime serisine uyarlayan şirket ise TMS Entertainment.

- Reklam -

Yeni sezonu yaklaşırken Dr. Stone 2. sezon ile ilgili daha fazla detay gelmeye başladı. Maceranın başkarakteri olan Senku Ishigami, Tsukasa Shishio ile savaşa girerken gelecek sezon hayranlara yeni karakter ve ayrıntılar sunacak. Senku’nun bazı güçlü müttefikleri varken, Tsukasa’nın kendi “yeni” müttefikleri var.

Dr. Stone’un 2. sezonu, orijinal manga serisinin Stone Wars (Taş Savaşları) kısmını uyarlayacak. Bu da, Senku’nun Bilim Krallığı’nı Tsukasa İmparatorluğu ile karşı karşıya getirecek.

Dr. Stone 2. sezon anime

Yeni sezonla birlikte Tsukasa İmparatorluğu’nun, bazı yetenekli potansiyel düşmanları ortaya çıkaracağı da resmi olarak doğrulandı. Animenin resmi Twitter hesabı, Ukyo, Yo ve Nikki adlı seride yer alacak yeni karakterleri duyurdu.

Dr. Stone 2. Sezon ile Düşmanlara 3 Yeni Karakter Katılacak

Ukyo Saionji adlı yeni karakteri seslendirecek isim JoJo’s Bizarre Adventure: Golden Wind ve Attack on Titan animelerindeki sesi ile tanınan Kensho Ono olacak. Yo Uei karakterini My Roommate is a Cat ve Kill la Kill ile bilinen Yoshiki Nakajima seslendirecek. Son olarak Nikki Hanada’nın arkasındaki ses ise Rio Futaba in Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai ve Juno in Beastars ile tanınan Atsumi Tanezaki olacak.

Her üç karakter de, orijinal mangadaki Stone Wars bölümlerinde önemli roller oynuyorlar. Bu nedenle serinin ikinci sezonunda da, tıpkı mangada olduğu gibi animede de önemli konumlarda olacağına işaret ediyor. Tabii daha fazla ayrıntı için ikinci sezonun çıkış tarihi olan Ocak 2021’i beklememiz gerekecek.

Dr. Stone animesinin 1. sezonunu izlemiş miydiniz? İzlediyseniz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things 4. Sezon Oyuncu Kadrosu

Stranger Things 4. Sezon Oyuncu Kadrosu Netleşti

Mars Uydusu Phobos Rover

Mars Uydusu Phobos’un Keşfinde Kullanılacak Rover’ın Testleri Başladı