in

DreamWorks’ten He-Man Parodisi

DreamWorksTV, eski dostumuz He-Man ve arkadaşlarının başrol oynadığı ilginç bir parodiye imza attı.

he man
- Reklam -
- Reklam -

Shrek, Kung Fu Panda ve Madagascar gibi uzun metrajlı animasyon filmleriyle tanıdığım DreamWorks Animation bundan birkaç yıl önce, 80’li yılların meşhur çizgi filmlerinin eski bölümlerinin dağıtım ve satış haklarını satın aldığında kimse buna bir anlam verememişti. Ancak görünen o ki firmanın aklında eski çizgi filmleri pazarlamaktan çok daha fazlası var.

Bildiğiniz gibi firma şu sıralar Netflix’le birlikte Voltron (ya da bizdeki adıyla Voltran) efsanesini yeniden ekrana taşıma hazırlığı içerisinde. Geçtiğimiz gün de bir başka eski dostumuzun, He-Man’in başrol oynadığı Biri Bizi Gözetliyor tadında bir video yayınlayarak herkesi şaşırttı.

Söz konusu videoda He-Man, İskeletor, General, Orko ve Teela gibi karakterlerin hep birlikte bir eve yerleştiğine ve birbirleriyle aralarındaki ilişkinin nasıl geliştiğine tanık oluyoruz. He-Man herkesi barıştırmak için yemek yaparken Teela ise Instagram’dan durmadan paylaşım yapıyor. İskeletor ise durmadan problem çıkarıp hayatı diğerlerine zehir ediyor elbette. Sonunda işler He-Man ile İskeletor’un karşılıklı mücadele ettiği bir yarışmaya kadar gidiyor.

- Reklam -

İnsanın aklına ister istemez şu geliyor elbette: Ufukta yeni bir He-Man serisi mi var? DreamWorks nabız mı yokluyor? Meraktayız…

- Reklam -

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    The Toys That Made Us’ın The Masters of the Universe bölümünü izlediğimden beridir He-Man’e bakışım biraz değişti. Her şeyini, ani bir pazarlama hamlesiyle ısmarlanan çizgi film serisine borçlu. Kötü mü? Değil. İyi bile olmuş. Hala fanları da var. Nabız yoklamak için doğru hamle mi, orasından emin olamadım işte. Oyuncak serisinin tasarlanış aşamasındaki gibi Conanvari “güç” olayına odaklanılacak pilot bir bölüm, daha çok heyecanlandırırdı.

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    O ani pazarlama hamlelerine çok şey borçluyuz aslında :slight_smile: He-man gibi Ninja Kaplumbağalar çizgi filmi ve Uzay Şövalyesi ROM çizgi romanı da sırf oyuncağı satsın diye yapılmıştır. Ve ikisi de oyuncaklarını gölgede bırakmış, bizlere unutulmaz anılar bırakmıştır. He-man, Ninja Kaplumbağalar ve ROM bugün hâlâ iyi ki izlemişim/okumuşum dediğim yapımlar arasında.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

deliligin daglarinda ust

Deliliğin Dağlarında İçin Kısa Bir Animasyon

kayip rihtim inceliyor kirilgan seyler

Kayıp Rıhtım İnceliyor – “Kırılgan Şeyler”