in

Family Guy’ın Yeni Bölümü Warcraft Temalı Olacak

Bir yanda geniş bir evrene sahip Warcraft, diğer yanda onun kadar köklü animasyon dizisi Family Guy. Bu ikisi ortaklaşa proje yapmaya soyunsa nasıl bir şey çıkardı ortaya? İşte bu sorunun cevabını Family Guy’ın yayınlanacak Warcraft temalı yeni bölümünde öğreneceğiz.

Family Guy Yeni Bölümü Warcraft Temalı
- Reklam -

Warcraft ismine aşina olmayanınız yoktur. Her oyunu ayrı bir ses getiren, özellikle World of Warcraft ile türünün kurallarını baştan yazan ve yıllar geçmesine rağmen hâlâ hatırı sayılır bir kitle tarafından oynanan devrim niteliğindeki bir yapımdan söz ediyoruz. Çıkardıkları ek paketler, romanlar, çizgi romanlar, yakınlarda çıkan uzun metraj filmi ve hatta “oyun fragmanı” nasıl yapılır şeklinde ders veren kısa film tadındaki harika işleri… Devasa köklere sahip olduğu su götürmez bir gerçek. Bu fantastik diyarın ülkemize de Ejderhanın Günü, Büyük Şef ve Son Bekçi gibi romanlarla uğradığını söylemeden geçmeyelim. Ancak ne yazık ki hayranları için bir yaradır, bildiğiniz gibi bu eserlerin çok azı dilimize kazandırıldı.

Diğer yandaysa yine çok eskiye tarihlenen, dile kolay 1998’den başlamak üzere tam tamına 16 sezonu geride bırakmış animasyon dizi, başka bir dev, Rhode Island’da yaşayan Griffin Ailesi’nin yaşadıklarını konu alan Family Guy var. Sevenleri coşturan haberse, bu iki önemli yapımın ortaklaşa bir bölüme imza atıyor olması. Family Guy resmi Twitter hesabında paylaşıldığı üzere, animasyon dizisinin yeni bölümü Warcraft temalı olacak.

Merakla beklenen bölüm 1 Nisan 2018‘de (korkmayın şaka değil, yani… Umarız!) ekranlara gelecek. Paylaşılan görselden gördüğümüz kadarıyla, Stewie’yi Paladin, Peter’ı ise Orc olarak izleyeceğiz. Bunun dışında neler olacağı hakkında şu an için pek bir şey bilinmiyor. Aynı şekilde bölümün IMDb‘de yer alan sinopsisinden de sınırlı bilgiye ulaşabiliyoruz:

- Reklam -

“Peter ve arkadaşları gazi taklidi yaparlarken yakalanırlar ve Coast Guard’a katılmak zorunda kalırlar.”

Şimdilik ortaya nasıl bir şey çıkacak bilmiyoruz. Ancak gelen tepkilerden görüldüğü kadarıyla bu iki devin ortaklaşa projesi hayranları oldukça heyecanlandırmayı başarmış. Peki sizlerin görüşleri neler? Siz de gelecek bölümü merak ediyor musunuz?

Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for JCDenton JCDenton dedi ki:

    South Park zamanında çok iyi yapmıştı. Umarım bu da iyi olur.

  2. Avatar for KaptanTeneke KaptanTeneke dedi ki:

    Gec bile kaldilar. Star wars temali bolumleri cok saglamdi eminim buda guzel olur

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hamli ciftci Giles tolkien ust

J.R.R. Tolkien’den “Ham’li Çiftçi Giles” Ciltli Olarak Raflarda Yerini Almaya Hazırlanıyor

hansenin evlatlari ust

Karadağlı Yazar Ognjen Spahić’ten Yüreğe İşleyen Roman: “Hansen’in Evlatları”