in

Fantastik Animasyon Dizisi “The Dragon Prince” Duyuruldu

Çok iyi övgüler alan Avatar: Son Hava Bükücü’nün baş yazarından yeni bir animasyon dizisi geliyor. Netflix’te yayınlanacak fantazi türündeki dizinin adı “The Dragon Prince” olacak.

the dragon prince
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in son dönemlerde fantastik ve bilimkurguya verdiği önem hepimizin malumu. Hatta yakınlarda bu türlere vereceği ağırlığı artıracaklarını bizzat açıklamışlardı. Ayrıca sık sık Voltron: Legendary Defender ve Trollhunters gibi bu türlerdeki animasyon yapımlarını da ağırlıyorlar.

Bir sonraki animasyon dizi projeleri de heyecanımızı cezbedecek cinsten. Bunun en önemli nedeniyse, projenin başında ilk olarak 2005 yılında yayınlanan ve o tarihten itibaren kendisine birçok hayran edinen Avatar: Son Hava bükücü’nün (Avatar: The Last Airbender) baş yazarlığını yapan Aaron Ehasz’in bulunması. Ehasz, Netflix ile “The Dragon Prince” adlı yeni fantastik animasyon dizisi için anlaşmaya vardı.

Twitter gönderisinde dizinin posteriyle birlikte konusunu bizlerle paylaştılar:

- Reklam -

- Reklam -

İki insan prensi kendilerini öldürmeye gelen elf suikastçı ile beklenmeyen bir bağ kurarlar ve savaş hâlindeki topraklarına barışı getirmek için destansı bir göreve atılırlar.

-Güncelleme-

San Diego Comic-Con’da 21 Temmuz tarihinde paylaşıldığına göre, dizi 14 Eylül’de yayında olacak. Ayrıca Ejderhalar Prensi’nin yeni fragmanı da paylaşıldı.

YouTube video

Sizler de Avatar gibi harika bir dizinin baş yazarının yeni fantastik animasyon dizisi için heyecanlandınız mı?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    önceden cn’de uçaklı bir çizgidizi vardı adını unuttum, karakterler, atmosfer vb. ona benziyor gibi geldi.

  2. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Sanki fps düşüklüğü var gibi ama beni rahatsız etti.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çizgileri hoşuma gitmedi ama izlenir tabi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hp kitaplari ust

Harry Potter Dünyasının Merakla Beklenen Kitapları Yeniden Raflarda!

turk korku kronoloji 2 ust

“Türk Korku Kronolojisi”nin İkinci Cildi Yayınlandı