in , ,

FreakAngels Fragmanı: Crunchyroll Orijinal Animesi Yolda

FreakAngels fragmanı yayınlandı. Crunchyroll’un kıyamet sonrası web çizgi romanının anime uyarlamasına ilk bakış sizlerle.

FreakAngels Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

FreakAngels fragmanı paylaşıldı. Anime yayıncısı olarak tanınan Crunchyroll tarafından hazırlanan yeni anime macerası, kıyamet sonrası ve steampunk türlerindeki web çizgi romanına dayanıyor.

FreakAngels aslında ilk olarak 2008 yılında yayınlanan ve 2011’e kadar devam eden bir web çizgi romanıydı. Seri, Castlevania, Transmetropolitan ve Planetary yazarı Warren Ellis ve The Firelight Isle’dan Paul Duffield tarafından yaratıldı. Kısa süre iyi bir okuyucu kitlesi elde eden web çizgi romanı, 2010 ve 2012’de En İyi Web Çizgi Romanı dalında Eagle Ödülü’nü kazandı. Ayrıca Avatar Press tarafından altı ciltlik matbu bir baskıda toplandı.

Yayınlanan ilk fragman, bu yılki New York Comic-Con’da anime yayıncısının endüstri panelinde gösterildi. Yeni uyarlama için son bir prömiyer tarihi henüz açıklanmasa da, şu an için 2022 yılı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

- Reklam -

Yeni steampunk temalı anime, ülkeyi sular altında bırakan ve bir enerji kubbesinin arkasında dünyanın geri kalanından izole eden ani ve gizemli bir kıyamet felaketinin ardından Büyük Britanya’da gerçekleşiyor. Londra’nın son semti Whitechapel, o bölgeyi akıncılardan ve diğer tehditlerden koruyan yirmili yaşlardaki bir medyum olan FreakAngels’ın çabaları sayesinde ayakta kalıyor.

Yayınlanan ilk fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

FreakAngels Fragmanı | İZLE

YouTube video

İlk olarak 2020’de duyurulan ve animeye uyarlanacağı belirtilen seri, çizgi roman hayranlarını oldukça sevindirdi. Ancak aynı yıl içerisinde birden fazla kadın, serinin yazarı olan Warren Ellis’i cinsel ve duygusal tacizle suçladı. İddiaların ardından Ellis’in, Netflix’in popüler Castlevania animasyon dizisinin gelecek sezonlarını yazmak için geri dönmeyeceği ve yazarın planladığı Batman çizgi romanının iptal edildiği açıklandı. Image Comics de iddialar nedeniyle yazarla olan birlikteliğini sonlandırdı.

- Reklam -

Artık kendi orijinal işlerini de yapmaya başlayan ve Temmuz 2021 itibarıyla 5 milyon abone sayısını geçen Crunchyroll, geçen yılın sonunda Sony tarafından tam 1 milyar dolar karşılığında satın alınmıştı. Hızla büyüyen şirket FreakAngels’ın dışında Blade Runner: Black Lotus ve Sega’nın klasik video oyunu Shenmue’nin anime uyarlamalarını da yapıyor.

FreakAngels animesi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Çizgi romanı okuma fırsatınız olmuş muydu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Foundation 3. ve 4. Bölüm

Foundation 3. ve 4. Bölüm İncelemesi: Vakıf Yeni Bir Yol Arıyor

Temizlikçi Kadınlar İçin El Kitabı - Lucia Berlin | Haftanın Kitabı #192

Temizlikçi Kadınlar İçin El Kitabı – Lucia Berlin | Haftanın Kitabı #192