in , ,

Ünlü Aksiyon Rol Yapma Oyunu “Genshin Impact”in Animesi Geliyor

Genshin Impact anime oluyor. Ünlü aksiyon rol yapma oyunu uyarlaması, Demon Slayer’ı da hazırlayan Ufotable stüdyosu tarafından hazırlanacak.

Genshin Impact anime
- Reklam -
- Reklam -

Genshin Impact oyuncularının uzun zamandır beklediği haber verildi. Ünlü oyun anime oluyor.

Genshin Impact anime uyarlaması, Hoyoverse tarafından duyuruldu. Yapımın arkasındaki stüdyo ise Demon Slayer’a ev sahipliği yapan Ufotable olacak.

Çin merkezli video oyunu şirketi miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact, karakterleri ve hikâyesi ile piyasaya sürüldüğü 2020 yılından beri adı sıkça duyulan oyunlardan biri oldu. Bununla birlikte animenin duyurusu oyundan farklı bir haberle birlikte geldi. Version 3.1 King Deshret and the Three Magi tanıtım fragman videosu da Genshin Impact Youtube hesabından paylaşıldı ve güncellemenin 28 Eylül’de geleceği duyuruldu.

- Reklam -

Diğer yandan Hoyoverse ve Ufotable arasındaki işbirliğinin sadece bu animeyle sınırlı olmayacağı düşünülüyor. İkili, bu ortaklığın “uzun vadeli projeler” üzerinden devam edebileceğini açıkladılar. Bu da Genshin Impact temalı birçok yapımın olabileceğini gösteriyor.

Genshin Impact anime oluyor

Stüdyodan beklendiği üzere ilk tanıtım videosu oyun hakkında fikri olmayanları dahi içine çekecek şekilde hazırlanmış. Karakterler ve evren itibariyle oyun, anime yapımını çağrıştırdığı için oyuncular tarafından uzun zamandır böyle bir proje talep ediliyor ve bekleniyordu.

Japon anime stüdyosu Ufotable, Fate/Zero ve Demon Slayer gibi ses getiren yapımların ardındaki isim. Ufotable’ın oyun kaynaklı ilk projesi bu değil. Şirket daha önce God Eater ve Tales of Zestiria gibi yapımları da animeye uyarlamıştı. Serileri takip edenlerin bileceği üzere Ufotable görsel açıdan izleyenleri oldukça tatmin eden sahneler ortaya koyuyor. Bu da gelecek anime üzerindeki beklentileri artıran bir sebep.

- Reklam -

İlk bakış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Genshin Impact Anime Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

Animeye ilk bakış videosu yapım hakkında başarılı görseller sunuyor. Video Paimon karakteri ile başlıyor. Ormanın içinde ilerleyen Paimon’dan sonra, oyun evrenindeki önemli mekânlar ve simgeler gösteriliyor ve sonda iki ana karakter Aether ve Lumine kardeşler gözüküyor.

Son yıllarda oyun kaynaklı ve dikkat çeken birçok anime yapımı oldu. Cyperpunk 2077 oyunu Cyberpunk: Edgerunners adıyla, League of Legends oyunu ise Arcane adıyla animeye uyarlandı. Ayrıca Arcane bu yıl düzenlenen Emmy’de En İyi Animasyon Ödülü’nün de sahibi oldu.

Genshin Impact animesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz

Kaynak: Engadget

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Ufotable yapıyorsa güzel yapar demek istiyorum ama finalinden emin olamıyorum. :roll_eyes:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orlando Bloom, Gran Turismo filmi

Orlando Bloom “Gran Turismo” Filminde David Harbour ile Başrolü Paylaşacak

Karate Kid yeni film

Bir Döneme Damga Vuran “Karate Kid” Serisi Yeni Bir Film ile Geri Dönüyor