in ,

George R.R. Martin’in “The Ice Dragon” Adlı Fantastik Romanı Sinemaya Uyarlanacak

George R.R. Martin’in çocuklar için yazdığı “The Ice Dragon” adlı fantazya kitabı, Warner Bros. tarafından animasyon filmine uyarlanıyor.

ice dragon ust
- Reklam -
- Reklam -

George R.R. Martin’in ejderha sevgisini hem Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden hem de bu kitaplardan uyarlanan ünlü diziden biliyoruz. Ünlü yazarın ejderhalara olan ilgisi bu seriyle sınırlı değil tabii ki. Kendisi Taht Oyunları’ndan önce, çocuklar için “The Ice Dragon” adlı bir fantazya kitabı da kaleme almıştı. Roman, Adara adlı kızın nadir bulunan bir Buz Ejderhası ile arkadaş olmasını ve dünyasını istila eden ejderhalara karşı birlikte savaşmalarını konu alıyor.

Deadline‘da yer alan habere göre, usta yazarın bu eseri Warner Bros. Animation tarafından sinemaya uyarlanacak. Martin’in aynı zamanda animasyon filminin yapımcı koltuğunda oturacağı da açıklandı.

Bu haber George R.R. Martin hayranlarını hem sevindirecek hem de kızdıracak gibi görünüyor. Ekranlarda yazarın başka bir eserinin daha uyarlamasını izlemek sevenleri için güzel bir haber. Ancak The Winds of Winter’ı (Kış Rüzgârları) uzun süredir bekleyenleri de sinirlendirecek gibi gözüküyor.

- Reklam -
- Reklam -

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Uğraşma bunlarla otur yeni kitabı yaz diyenlerden misiniz?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Thorin Thorin dedi ki:

    Bu iş bize yarar Altan :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

marsa yolculuk ust

Yerli Bilimkurgu “Mars’a Yolculuk” Raflarda

Stanley G. Weinbaum - mars serüveni

Bilimkurgu Devlerinden Stanley G. Weinbaum Artık Türkçe