in

Ghost in the Shell: SAC 2045 2. Sezon Onayını Aldı

Ghost in the Shell: SAC 2045 animesi 2. sezon onayını hızlı aldı. Netflix anime kütüphanesine destek vermeyi sürdürüyor.

Ghost in the Shell SAC 2045 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital yayın servisi Netflix, anime kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Kanalın son gözdelerinden Ghost in the Shell: SAC 2045 animesi de 2. sezon onayını resmi olarak almış bulunuyor.

Ghost in the Shell aslında ilk olarak 1995 yılında çekilen kült bir anime film olarak karşımıza çıktı. Birçok animede olduğu gibi yine bir manga uyarlaması olan filmin yönetmenliğini Mamoru Oshii üstlenmişti. Film kısa sürede Japonya sınırlarını aşarak tüm dünyada adını duyurdu. 2029 senesinde geçen bir polisiye hikâyesini işleyen yapım, gizli örgütler, hacker’lar, makineler ve kendi canlılıklarını sorgulayan karakterlerle derinlikli bir iş olarak hatırlanıyordu.

Film evreni daha sonra anime dizilerle genişletilmeyi sürdürdü. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex ve Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG adlı animeler Türkiye televizyonlarında da kendisine yer buldu.

- Reklam -

Ghost in the Shell SAC 2045 2. Sezon

Rupert Sanders’ın yönettiği 2017 tarihli Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell), Scarlett Johansson, Pilou Asbæk ve Takeshi Kitano gibi oyunculardan oluşan bir kadroya rağmen bekleneni veremedi.

Nihayetinde Netflix, artan anime kütüphanesini yeni bir Ghost in the Shell dizisi ile güçlendirmek istedi. SAC 2045 alt başlığıyla hazırlanan yapımda 1. sezon bölümleri 23 Nisan 2020 itibarı ile kanalın kütüphanesindeki yerini aldı.

Ghost in the Shell: SAC 2045 Animesi 2. Sezon Bölümleri İçin Olası Tarih

SAC_2045’ın 12 bölümden oluşan 1. sezonu izleyicinin beğenisine sunuldu. Major Motoko adlı karakterin 2045 senesinde yaşadığı serüvenleri konu edinen yapımda yeni sezon onayı için kanal pek de fazla beklemedi.

- Reklam -

Animenin ilk sezonu yaklaşık 3 yıldır geliştirilme aşamasındaydı. Dolayısıyla olası devam sezonları her zaman masada olan bir ihtimaldi. Gelen bilgiler SAC_2045 2. sezonunun 2020’nin son aylarında ya da en geç 2021’in ilk aylarında izleyici ile buluşacağını işaret ediyor.

Ghost in the Shell: SAC 2045

Shinji Aramaki ve Kenji Kamiyama tarafından yönetilen SAC_2045’ta senarist koltuğunda Shirow Masamune oturuyordu. Yapımın seslendirme kadrosunda ise Richard Epcar, Crispin Freeman ve Michael McCarty gibi isimler yer alıyor.

Peki siz Ghost in the Shell: SAC 2045 1. sezon bölümlerini izleyebildiniz mi? 2. sezon onayını nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Hayao Miyazaki Belgeseli Ücretsiz Olarak Yayında

Kaynak: Bustle

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Huzur alıntıları - Ahmet Hamdi Tanpınar

Huzur: Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Kült Romanından İçinde Kendinizi Bulacağınız 10 Alıntı

Spider-Man 3 Doctor Strange 2 Thor: Love and Thunder

Spider-Man 3, Doctor Strange 2 ve Thor: Love and Thunder Filmlerinin Vizyon Tarihi Değişti