in , ,

Girls’ Frontline Fragmanı: Oyundan Yeni Anime Uyarlaması Geliyor

Girls’ Frontline fragmanı paylaşıldı. Popüler mobil oyununun anime uyarlaması olan macera, Warner Bros. Japonya tarafından hazırlandı.

Girls' Frontline Fragmanı anime
- Reklam -

Girls’ Frontline oyunu yeni bir anime ile geliyor. Yapımın fragmanı, Warner Bros. Japonya tarafından paylaşıldı.

Girls’ Frontline oyunu insanlığın büyük bir kısmının yok olduğu bir dünyada, robotlar ve androidlerle dolu uzak bir gelecekte geçiyor. Çin merkezli stüdyo MICA Team tarafından geliştirilen rol yapma oyunu Girls’ Frontline’ın şimdiye kadar Girls’ Frontline: Healing Chapter ve Girls: Frontline: Madness Chapter olarak iki farklı anime uyarlaması yapıldı. Oyunun yeni uyarlaması ise, Hello Kitty: Ringo no Mori no Fantasy ve Peach Boy Riverside gibi animelere ev sahipliği yapmış Asahi Production imzası taşıyacak.

Animenin konusu ise şöyle:

- Reklam -

3. Dünya Savaşı sonrasında harap olmuş uluslar topraklarını koruyamamaktadır. Bu sebeple bölgelerin savunması özel askeri birliklere bırakılır. Birliklerin android orduları huzuru bozan androidlere ve Sangvis Ferri’ye karşı mücadele vermektedir.

M4A1 liderliğindeki “Anti-Rain” takımı, birçok zorlu operasyonlara atılır ve Sangvis Ferri’den kontrolü geri almaya çalışırlar.

Anime için yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Girls’ Frontline Anime Fragmanı | İZLE

YouTube video

Diğer yandan tanıtımla birlikte seslendirme sanatçılarının yorumlarına da yer verildi.

M4A1 karakterinin seslendirmenliğini yapan Haruka Tomatsu şu ifadelerde bulundu:

“Oyunu ve önceki kısa animeleri karşılaştırdığımda, bu anime uyarlamasının daha ciddi olduğunu hissettim. Girls’ Frontline’ın geçmişi oldukça uzun olsa da anime, oyunun dünyasına ait yeni bir görünüm sunuyor.”

M16A1’in seslendirmeni Nozomi Yamane ise animeden şöyle bahsetti:

- Reklam -

“Dahil olduğum önceki mini-animeye kıyasla bu seferki daha ciddi ve derin bir izlenime sahip. Birçok savaş sahnesi var.”

ST AR-15 karakterinin seslendirmeni Emiri Kato ise arkadaşlarının yorumlarına katılarak anime hayranlarını Girls’ Frontline’a göz atmaları için teşvik ediyor:

“Henüz oyunu oynamayanlar için bile hikâyenin devamına merak uyandıracak birçok gelişme var. Eğer silahları seviyorsanız, bu animeyi daha da seveceksiniz. Çünkü karakterler silahların adlarını taşıyor ve onları temsil ediyorlar.”

Animenin açılış müziği “Bad Candy” Japon şarkıcı yukaDD tarafından hazırlandı. Sanatçı, tema ile oldukça uyumlu olan şarkısı hakkında şunları söyledi:

“Çeşitli duyguların ve çekişmelerin etkilediği bir savaşın ortasında, ilerlemekten başka bir yol yoktur. Yine de Girls’ Frontline karakterleri güçlü bir iradeyle ilerliyorlar.”

Yönetmenliğini Shigeru Ueda’nın, karakter tasarımını Masaki Yamada’nın ve müziklerini Takashi Watanabe’nin yapacağı Girls’ Frontline 2022 yılı içinde yayınlanacak.

Girls’ Frontline’ın fragmanı hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Gelecek, androidler vb. zihnimde güzel şeyler canlandırsa da pek heyecan verici bir şeyler göremedim fragmanda. Tabii önce izlemek lazım. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zeyna ve Gabrielle Xena: Warrior Princess

Zeyna ve Gabrielle Yıllar Sonra Yeni Bir Dizide Yeniden Bir Arada

Lucifer final sezonu fragmanı

Lucifer Final Sezonunun Uzun Fragmanı Yayınlandı