in

He-Man Anime Serisi Olarak Netflix’e Geliyor!

Efsane çizgi dizi karakteri He-Man maceralarına Netflix animesi olarak ve üstelik ‘kaldığı yerden’ devam edecek. “Masters of the Universe: Revelation”a hazır olun!

He-Man
- Reklam -
- Reklam -

80’lerin efsane çizgi filmlerinden olan He-Man için sevindirici bir haberimiz var. Hazırladığı başarılı animelerle hayranlarını mutlu eden Netflix ekranları için sırada gölgelerin gücü adına bir proje var!

Serinin başına ünlü yapımcı Kevin Smith (Clerks) geldi. Açıklamayı da kendisinden duyduk! Masters of the Universe: Revelation adını taşıyacak yeni anime dizisinin en güzel yanıysa He-Man’in maceralarına ’kaldığı yerden’ devam edecek olması.

“Gölgelerin gücü adına, güç bende artık!” repliğiyle dillere dolanan ve popüler kültürün önemli bir parçası haline gelen He-Man kanalda işte bu Tweet ile duyuruldu:

- Reklam -

Eternia Prensi’nin İskeletor ile olan mücadelesini konu alacak yeni anime yapımda macera klasik serinin bittiği noktadan başlayacak. Çocukluğumuzdan beri beklediğimiz İskeletor ve He-Man kapışmasına da bu dizide görebilme ihtimaline sahip olacağız!

Castlevania ile oldukça sevilen Powerhouse Animation bu projenin arkasındaki şirket olacak.

He-Man animes dizisinin senarist koltuğunda Eric Carrasco (Supergirl), Tim Sheridan (Reign of the Supermen), Diya Mishra (Magic the Gathering) ve Marc Bernardin (Alphas) gibi başarılı isimleri göreceğiz.

- Reklam -

Devilman: Crybaby, Castlevania ve  She-Ra gibi yapımlarla anime kataloglarını oldukça güçlendiren ve her geçen gün başka anime serileri duyurarak bu alanda adından sıkça söz ettiren Netflix için bu hamle kuşkusuz oldukça ses getirecek.

DC Comics’in çizgi roman uyarlaması olarak ortaya çıkan ve ilk olarak 1983 – 1985 yılları arasında 130 bölüm olarak yayınlanan çizgi dizi dönemine damgasını vurmuştu. Daha sonra pek çok uyarlaması, oyunu ve oyuncağı ile popüler kültürün ciddi bir parçası haline gelen He-Man bugün hâlâ sevgiyle anılıyor.

Masters of the Universe için bir de live-action bir sinema filminin yolda olduğunu hatırlatalım.

Yeni He-Man anime serisi hakkında bir yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Bu projeyi siz nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* DreamWorks’ten He-Man Parodisi

* Devilman Crybaby: Düşenin Dostu Olmaz

* Netflix’ten Anime Hayranlarını Mutlu Edecek Bir Belgesel: Enter The Anime

* Zack Snyder, Netflix’in Yeni İskandinav Mitolojisi Anime Serisinin Başına Geçti

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bu çizgi diziyi çok severdim çocukken, halen yılda bir iki kez de yutup üzerinden açılış - kapanış şarkılarını veya bir kaç sahnesini izlerim. Anime seven birisi olarak çok sevindim fakat, özünün değiştirilmemesi ve dahada güzelleştirilmesi şartıyla.

  2. Avatar for Buzyeli Buzyeli dedi ki:

    Ne güzel bir haber! Çok mutlu oldum. 130 bölümü yeniden izlemeye başlamak lazım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Temel Reis

Diyanet: He-Man, Bugs Bunny, Temel Reis Gibi Çizgi Filmler Çocukları Şiddete Yöneltiyor

Luke Skywalker

Luke Skywalker Hakkında Ortaya Atılan Yeni Teori Her Şeyi Değiştirebilir