in

Hulu 4 Yeni Marvel Animasyonuna Ev Sahipliği Yapacak

Hulu ve Marvel iş birliği ile yetişkinlere yönelik 4 yeni animasyon serisi geliyor!

marvel hulu yeni animasyonlar
- Reklam -
- Reklam -

Comicbook‘un haberine göre Hulu ve Marvel Television’ın birlikte yaptıkları duyuruda yetişkinlere yönelik 4 yeni animasyon serisinin bizlerle olacağının haberini verdi. Seriler Marvel Entertainment ortaklığında Hulu üzerinden yayınlanacak.

Bizimle olacak serilerin isimleri Marvel’s M.O.D.O.K, Marvel’s Hit-Monkey, Marvel’s Tigra & Dazzler Show ve Marvel’s Howard The Duck. Bu dört seri Marvel’s The Offenders adı altında birleşecekler.

İçeriklerine ise şöyle bakabiliriz:

- Reklam -

Marvel’s M.O.D.O.K.

marvels madok

Animasyon kocaman bir kafası, küçücük bir vücudu olan ve şeytani örgütü ile ailesi arasındaki kontrolü sağlamada sıkıntılar çeken ego manyağı bir süper kötü adam hakkında. Bu seri için Jordan Blum ve Patton Oswalt hem yazarlık hem de Jeph Loeb ile birlikte özel yapımcılık koltuğuna oturdular.

Marvel’s Hit-Monkey

marvels hit monkey

Haksızlığa uğramış bir Japon kar maymunu ve de onu eğiten bir Amerikan suikastçi. Kar maymununun Tokyo yer altı dünyasını intikam arayışı ile birlikte kesip biçişine tanıklık edeceğiz. Serinin yazarları Josh Gordon ve Will Speck Jeph Loeb ile yapımcı da olacaklar.

Marvel’s Tigra & Dazzler Show

marvels dazzler

İki süperkahraman ve de sıkı dost hakkında bir hikâye. Kahramanlarımız Los Angeles şehrinde diğer güçlü insanlar arasında tanınma savaşı verecekler. Hikâyeyi Erica Rivinoja ve Chelsea Handler yazacaklar. Aynı zamanda Jeph Loeb ile yapımcılar arasındalar.

- Reklam -

Marvel’s Howard The Duck

Marvels Howard The Duck

Muhtemelen serinin en beğenilen parçası olacak bu animasyonda hiç istemediği bir dünyada kısılı kalmış Howard the Duck’ın kaçış mücadelesini izleyeceğiz. Ona yardım eden dostu Beverly ve de onu kızartıp menüsüne katmak isteyen Dr. Bong da bizlerle olacak elbette. Yazarlar Kevin Smith ve Dave Willis, yine Jeph Loeb ile birlikte yapımcılığı üstlenecekler.

BONUS: Marvel’s The Offenders

marvels the Offenders

Ve kimsenin sormadığı, istemediği, beklemediği hikâye! MODOK, Dazzler, Tigra, Hit Monkey ve Howard the Duck güçlerini birleştirerek dünyayı ve de evrenin birtakım yerlerini kurtaracaklar. Yapımı Jeph Loeb yönetecek.

Marvel ve Netflix birlikteliği sonlanırken Hulu yeni seriler ile cesur bir adım atmış gibi görünüyor. Seriler ne kadar yetişkinlere yönelik olacak merak konusu.

Yeni bilgiler geldikçe sizlerle olacağız!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Valla en çok ilgimi çeken “Howard The Duck”. Cidden sağlam bir iş gelirse tadından yenmez.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    MODOK başrolde mi olacak çok ilginç :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kara Prizma - Işıkyaratan Serisi / Brent Weeks

Brent Weeks’in Dünyaca Ünlü “Işıkyaratan Serisi” Sonunda Bizlerle [Ön Okuma]

uc sahtekar ust

Karanlık Kitaplık Dizisi “Üç Sahtekar” İle Devam Ediyor