in ,

Amazon’un Invincible Dizisi, 2. ve 3. Sezon Onayını Birlikte Aldı

Invincible 2. sezon onayı, 3 ile birlikte geldi. Amazon Prime Video’nun çizgi roman uyarlaması serisi yola devam ediyor.

Invincible 2. Sezon ve 3. Sezon Onayı Amazon Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video ekranlarında izleyici ile buluşan Invincible 2. sezon onayını, 3. sezon ile birlikte aldı. Kısa sürede geniş kitlelerce sevilen animasyon dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Amazon Original içeriği olan Invincible 26 Mart 2021 tarihinden itibaren Prime Video’daki yerini almaya başladı. Toplamda 8 bölüm süren ilk sezon yüksek bir puan ortalaması ile final yaptı. Yaklaşık 20 bin kişinin oy verdiği IMDb puanına göre yapımın güncel notu 8,8. Bu da son dönemde çıkan çizgi roman uyarlaması diziler arasında Invincible’ı özel bir noktaya koyuyor.

Gelecek iki sezon onayını birlikte alan Invincible, The Walking Dead ve Outcast’ten hatırladığımız Robert Kirkman yaratıcılığında ekrana taşındı. Yetişkinlere yönelik animasyon dizisi, sırtını aynı adlı Skybound / Image Comics çizgi romanına dayıyor.

- Reklam -

Invincible amazon

Dünyanın en güçlü süper kahramanının oğlu olan Mark Grayson’ın sıra dışı yaşam öyküsüne odaklanan dizi, süper güçlere sahip bir grup insanın maceralarını anlatıyor. Yapım, tıpkı The Boys dizisinde olduğu gibi “alışılageldik süper kahraman” anlayışına yeni bir bakış açısı getirmesiyle dikkat çekiyor.

Invincible 2. Sezon ve 3. Sezon ile Macera Hız Kesmeden Devam Edecek

Amazon Studios, bugün (30 Nisan 2021) tarihinde sezon finali yayınlanan yapıma 2 yeni sezon daha çekeceğini resmi olarak onayladı. Dünya genelinde 240’tan fazla ülkede yayın yapan kanal, son dönemde orijinal içerikleriyle de dikkat çekiyor.

Seriyi ekrana taşıyan ve aynı zamanda çizgi romanın da yazarlarından olan Robert Kirkman, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Invincible’a gösterdikleri destek ve bağlılık için Amazon’a şükran duyuyorum. Çizgi Roman, Cory Walker ve benim büyüme çağında okuduğumuz ve sevdğimiz türe adeta bir aşk mektubu niteliğinde. Karakterlerimizin animasyon dizisi olarak yeniden hayat bulması çok memnuniyet verici bir gelişme oldu. Bu öyküyü en az iki sene daha devam ettirecek olmaktan ötürü heyecanlıyız.”

Invincible 2. Sezon ve 3. Sezon Onayı Amazon Prime Video

- Reklam -

Çizgi dizinin seslendirme kadrosunda Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Zachary Quinto, Mahershala Ali, Melise, Kevin Michael Richardson, Gray Griffin ve Khary Payton bulunuyor.

Invincible, Robert Kirkman’ın en uzun soluklu ikinci çizgi roman serisi. İlk defa Savage Dragon’un 102. sayısında adı geçen macera, 2003’te kendi serisine kavuştu ve 15 yıl boyunca yoluna devam etti.

Amazon Studios’tan Vernon Sanders da dizinin “süper kahraman türüne getirdiği yeni ve agresif yaklaşımın gösterdiği başarıdan memnun olduklarını” ifade ediyor.

“Robert’ın sınır tanımayan hikâye anlatımı, hayranların en çılgın beklentilerini bile karşılayacak türde olan birinci sınıf bir seslendirmeyle birleşti. Onlara daha fazla Invincible sunacak olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Invincible 2. sezon çıkış tarihi hakkında ise şimdilik bir açıklamada bulunulmadı.

Siz yeni sezon onayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bugün son bölümünü izledim gayet güzeldi.

  2. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Fevkalade kaliteli ve orijinal.

  3. Avatar for EmreKozan EmreKozan dedi ki:

    Bugün son bölümünü de izledim ve karar verdim. Bana göre The Boys’dan daha kaliteli bir dizi oldu. Ayrıca Live-Action filmini de bekliyorum.

  4. Avatar for JrThoth JrThoth dedi ki:

    Lice-Action bölümleri bu tadı vereceğini sanmıyorum. Şu an gayet iyi gidiyor.

  5. Avatar for EmreKozan EmreKozan dedi ki:

    Tabii öyle olur. Ancak yinede Live-Action olarak bir şey izlemek daha mutluluk veriyor bana.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

A Magical Year: The Illustrations of Jim Kay harry potter

Koleksiyonluk Yeni Resimli Harry Potter Kitabı Yolda – A Magical Year: The Illustrations of Jim Kay

Castlevania 4. Sezon incelemesi

Castlevania 4. Sezon Fragmanı: Kanlı Bir Final Yaklaşıyor