in ,

IT Anime Olsaydı?

Stephen King’in ünlü korku romanı IT (O) bir anime olsaydı nasıl görünürdü dersiniz?

it anime ust
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King’in en meşhur romanlarından biri olan IT (O) geçtiğimiz haftalarda yıllardır merakla beklediğimiz yeniden yapımına nihayet kavuştu. Film vizyona girer girmez bugüne dek en çok izlenen korku filmlerinden biri hâline geldi. Kimimiz beğendik kimimizse eskisi kadar başarılı bulmadık. Bununla birlikte Pennywise‘ın yıllar sonra gündemi tekrar ele geçirdiği de gözümüzden kaçmayan bir gerçek.

Nerdist‘te yer alan bir habere göre, IT romanın sıkı bir hayranı olan Mike Anderson filmin gösterime girişini kutlamak için eserin unutulmaz sahnelerinden bazılarını manga tarzında kaleme almış. Bu karelerden ilki Georgie ve Pennywise’in ilk defa karşılaştığı o hüzünlü anı gözler önüne seriyor. İkincisindeyse dehşetengiz palyaçomuzu kostümü ve ünlü kırmızı balonlarıyla görüyoruz.

it anime 01

- Reklam -

it anime 02
It hayranları sadece bununla da sınırlı kalmamış üstelik. Anderson’ın çizimlerden ilham alan Kev Chelios, içlerinden birini kullanarak kısa bir anime sahnesi yaratmış. Hem de Japonca seslendirmesiyle birlikte…

Bu çizimleri ve videoyu gördükten sonra keşke IT’in bir animesi olsa da biz de oturup tir tir izlesek dedik desek yalan olur!

Cemile Aydın

Bahçeşehir Üniversitesi'nde Hukuk okuyorum. Kayıp Rıhtım ekibinin en küçük üyesiyim. Dizi, film, kitap ve müzik hakkında konuşmaya, tartışmaya her zaman açığım. Her türlü yeni bilgiye açım ve araştırmayı severim. Insanlara yardım edebildiğim konularda yardım etmekten çok hoşlanırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir Yorum

Ay'ın Çevresinde Seyahat jules verne

“Ay’ın Çevresinde Seyahat”in 1870 Baskısı, İlk Bilimsel Uzay Tasvirlerine Sahip

haftanin kitabi 61 su adami

Haftanın Kitabı #61 – Su Adamı