in , ,

Justice League Dark: Apokolips War Fragmanı Yayınlandı

Justice League Dark: Apokolips War fragmanı paylaşıldı. Beklenen yapım, DC Sinema Evreni tarihindeki en büyük süper kahraman topluluğunu bir araya getiriyor!

Justice League Dark: Apokolips War
- Reklam -
- Reklam -

2017 yılında çıkan Justice League Dark’ın devamı olan Justice League Dark: Apokolips War (Adalet Birliği Karanlıktakiler: Apokolips Savaşı) animasyon filminden beklenen fragman yayınlandı.

DC, 2007 yılından bugüne Superman: Doomsday ile başlayan orijinal animasyon filmleri yayınlıyor. Başlangıçta bu filmlerin çoğu kendi ayrı zaman çizelgelerine sahipti. Bunlar genellikle All-Star Superman ve Batman: Under the Red Hood gibi bir çizgi roman senaryolarını uyarlıyordu. Ancak 2013’te yayınlanan Justice League: The Flashpoint Paradox ile DC Animasyon Evreni oluştu ve Justice League: War ile tam olarak iç içe geçen hikâyeler anlatmaya başladı. O zamandan beri birçok film, Batman: The Killing Joke ve son zamanlarda Superman: Red Son gibi bir dizi istisna dışında, aynı zaman çizelgesi içinde gerçekleşti. Reign of the Supermen’in sonunda, Darkseid’a karşı bir savaş başladı ve Lex Luthor da lige yardım etti. Görünüşe göre bu büyük savaş Justice League Dark: Apokolips War filmiyle başlıyor.

DC Sinema Evreni tarihindeki en büyük süper kahraman kadrosu olarak tanıtılan animasyon filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Justice League Dark: Apokolips War | Fragman

YouTube video

Animasyon filmi, Matt Peters ve Christina Sotta tarafından yönetiliyor. Daha önce seslendirme yapan isimler, bir kez daha sesleriyle ikonik karakterlere hayat verecekler.

Animasyon karakterlerini yeniden seslendirecekler arasında sırasıyla Constantine, Superman ve Raven olarak Matt Ryan, Jerry O’Connell ve Taissa Farmiga var. Bu isimler kahramanlarımızı filmin kötü karakteri olan ve Tony Todd tarafından bir kez daha seslendirilen Darkseid’a karşı yönlendiren ana üçlü olacaklar.

O’Connell’in seslendirdiği Superman’in yanı sıra diğer Justice League üyelerini seslendirmek için de ekibin geri kalanı yeniden bir araya geliyor. Batman’i Jason O’Mara, Wonder Woman’ı Rosario Dawson, Cyborg’ü Shemar Moore ve The Flash karakterini de Christopher Gorham seslendiriyor.

Justice League Dark: Apokolips War

- Reklam -

DC Evreni’nde en geniş karakter yelpazesine sahip yapım olacak Justice League Dark: Apokolips War, 18 yaş ve üzeri için verilen Rated-R derecesine sahip olacak. Bu da oldukça kanlı ve şiddetli bir film izleyeceğimizin göstergesi.

Filmin 2020 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Yapım, aynı zamanda DC Animasyon Evreni’nin bu bölümünün sonu olabilir.

Peki fragmanı sizler nasıl buldunuz? Animasyon filmlerini takip ediyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* DC Comics ve Marvel Evreni Yeniden Birleşebilir!

Kaynak: ign

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Eğer tahmin ettiğim seri ise Anti Monitor ile olan savaşa çıkacak bu film. Barry’nin, Black Racer olduğu filan da görülecek bu filmde. Dc’nin en efsane serisi başlıyor demektir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Abdullah Turhan ve Suat Yalaz

Abdullah Turhan ve Suat Yalaz Hayatını Kaybetti: Yerli Çizgi Romanda Karanlık Gün

What We Do in the Shadows

What We Do in the Shadows 2. Sezona İlk Bakış