in

Kyoto Animation: Savaşmadan Yok Olmayacağız!

Kyoto Animation Stüdyosu’ndan gelen haber, kundaklama olayı sonrası üzüntüye boğulan hayranları yeniden cesaretlendirecek nitelikte.

Kyoto Animation
- Reklam -
- Reklam -

30’dan fazla insanın hayatını kaybettiği kundaklama olayı, Kyoto Animation şirketini derinden etkilemeye devam ediyor. 18 Temmuz 2019’da Kyoto’nun Fushimi bölgesindeki stüdyo, bir kundakçının hedefi olmuştu. Bu olay da dünya çapındaki hayranları yasa boğmuştu. Ancak stüdyonun CEO’sundan umut verici sözler geldi.

Stüdyonun resmi sitesinde olayla alakalı birkaç dilde olmak üzere yeni bir yazı paylaşıldı. Yazıda CEO, sözlerine “Beklenmedik çirkin bir olay, çalışma arkadaşlarımızın parlak geleceğini çaldı ve onları derinden etkiledi,” diyerek başlıyor.
“Tüm dünyadan gelen haberler, en derin hüznün karanlığında kapalı kalmış bizlere hayranların karanlıkta yanan mum misali dualarını gönderdiğini söylüyor. Hastanede yaşam savaşı veren birçok arkadaşımız var. Lütfen bize biraz zaman tanıyın.”
Ayrıca, stüdyonun eskisinden daha da güçlü bir şekilde döneceğini de ifade ediyor.
“Kyoto Animasyon çalışanlarını ve ekibini mutlu bir hayat sürüp topluma katkıda bulunmasını sağlamaya devam edecek. Sizi temin ederim ki Kyoto Animasyon pes etmeyecek, sessizce karanlığa gömülmeyeceğiz. Savaşmadan yok olmayacağız!”
Kyoto Animation Fans

Şirketin stüdyolarından birinin büyük hasar gördüğü olayla ilgili incelemeler sürüyor. Saldırganın bunu yapmasının sebebiyse, Kyoto Animation tarafından roman fikrinin çalındığını düşünmesiydi. Acı verici olayda 35 kişi hayatını kaybetti. Saldırıdan etkilenen çalışanlardan bazıları işe dönmüş durumda. Stüdyo ise daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi bir bağış kampanyası düzenliyor.

- Reklam -

Şirketin yöneticisinden gelen bu haber, umarız hayranları gerçekten cesaretlendirmiş ve rahatlatmıştır. Sizce, Kyoto Animation stüdyosu gerçekten de eskisinden daha bir halde dönüp bir zamanlar olduğu gibi kült haline gelen seriler yapmaya başlayabilecek mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

- Reklam -

* Kyoto Animation: Bir Anime Yapımcısından Çok Daha Fazlası

* Korkunç Şekilde Kundaklanan Kyoto Animation’a Destek Yağıyor!

* Kyoto Animation Stüdyosu Ateşe Verildi, Ölü ve Yaralılar Var

Kaynak: Comic Book

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Conan

Barbar Conan, Maceralarına Yeni Cildiyle Devam Ediyor

rick and morty sezon 4 fotograf

Rick and Morty Yeni Sezonları İçin Uzun Aralara Son!