in ,

Lightyear Filmi Geliyor: Toy Story Evreni Genişliyor

Lightyear filmi duyuruldu. Pixar, Toy Story evreninde geçen macera ile hayranlara yeni sürprizler sunmaya hazırlanıyor.

Lightyear Toy Story
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Toy Story filmi Lightyear duyuruldu. Buzz Işık Yılı’nın maceralarını konu edinecek Pixar filmi için hazır olun!

Dünyaca ünlü ve büyük bir hayran kitlesine sahip sinema, dizi, oyun veya roman gibi kurguların evrenlerinin genişlemesine alışığız. Evrenin genişletilmesi hiç şüphesiz serilerin hayranlarının merakını kabartıyor ve onları mutlu ediyor. Bu seferki haber, Toy Story hayranları için geliyor. Pixar bombayı patlattı ve Buzz Lightyear’ın evrenini anlatacak bir Lightyear filmi geleceğini duyurdu.

Toy Story’de birçok türden oyuncak var ve bu oyuncakların bazılarının kendilerine has kurguları var. Bunlardan biri de Buzz Işıkyılı’ydı. Kendisinin uzayda geçen bilimkurgusal bir evrenden geldiğini görmüş ve hatta “Emperor Zurg” isimli en büyük düşmanıyla bile karşılaşmıştık. Toy Story 2 filminin ilk sahnesi bize bu konuda bazı detaylar da sunmuştu. Ancak filmlerin hiçbirinde Buzz’ın evreni detaylı bir şekilde işlenmemişti.

- Reklam -

Lightyear Filmi, 17 Temmuz 2022’de Yayınlanacak

Lightyear Filmi Toy Story

Duyuru, Disney Investor Day etkinliğinde Pete Docter tarafından yapıldı. Ayrıca, efsanevi uzay komutanımızın Captain America’yı da canlandırmış olan Chris Evans tarafından seslendirileceği de belirtildi. Serinin ana filmlerinde karakteri Tim Allen seslendiriyordu. Yönetmenlik koltuğunaysa Finding Dory’de yönetmenlerden biri olarak gördüğümüz Angus MacLane oturacak.

Hikayede Buzz Lightyear’ın genç bir test pilotu olduğu günlerden başlayarak “yıldız bir komutan” haline geldiği zamanlara kadar işleneceği de belirtildi. Bu filmin, bazı küçük şovlar ve video oyunları dışında serinin ilk spin-off yapımı olduğunu da hatırlatalım. 2000 yılında PSX için çıkan Buzz’ın evreninde geçen ve yine kendisini yönettiğimiz Buzz Lightyear of Star Command isimli bir video oyunu da mevcuttu. Bu oyunda Buzz Lightyear’a farklı gezegenlerdeki yolculuğunda eşlik ediyor ve onun Emperor Zurg’a ulaşmasına yardımcı olmaya çalışıyorduk.

- Reklam -

Hayranların şimdiden merakla beklediği Lightyear, 17 Temmuz 2022’de vizyona girmesi planlanıyor. Ayrıca, Disney Investor Day kapsamında başka yapımların duyurulduğunu da belirtelim. Duyurulardan heyecan verici bir diğer Pixar yapımsa Turning Red isimli, heyecanlanınca kırmızı pandaya dönüşen bir kızın maceralarını konu ediniyor.

Buzz Lightyear’ın hikâyesini anlatacak ve Toy Story evrenini genişletecek film hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu evrenin, diğer oyuncakların hikayesiyle de genişletilmeye ihtiyacı var mı? Filmden beklentilerinizi ve tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Rena Rena dedi ki:

    Filmleri düzenli olarak izlemedim, en kısa zamanda.
    To infinity and beyond…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alien Dizisi Ridley Scott ve Noah Hawley

Alien Dizisi Ridley Scott ve Noah Hawley İmzasi ile Geliyor

Cars dizisi Pixar

Cars Dizi Oluyor: Arabalar Disney+ ile Geliyor