in ,

Love, Death & Robots İçin Güzel Haber: İkinci Sezonu Geliyor!

Tim Miller ve David Fincher tarafından hazırlanan ve ilk sezonu oldukça sevilen “Love, Death & Robots” için Netflix’ten yeni sezon onayı geldi!

Love, Death & Robots
- Reklam -
- Reklam -

Netflix platformunun geçtiğimiz mart ayı ortasında yayımladığı fantastik ve bilimkurgu öğelerinin ağırlıkta olduğu animasyon dizisi Love, Death & Robots oldukça ilgi çekmişti. David Fincher ve Tim Miller adlarının anılmasıyla zaten farklı bir yapım izleyeceğimizi biliyorduk. Fakat tüm sezon yayınlandıktan sonra da birbirinden farklı tarzlarda hazırlanmış ve neredeyse tüm animasyon teknikleri kullanılmış bu kısa bölümlerden oluşan animasyon dizisi birçok izleyicinin beğenisini kazanmıştı.

Eh, elbette tüm bölümleri izleyip bitirdikten sonra akıllara gelen ortak bir soru vardı: Bu dizinin yeni sezonu olacak mıydı? Nihayet Netflix tarafından yeni sezon onayı müjdesi geçtiğimiz gün verildi.

Aynı zamanda ekibe yeni bir isim daha katıldı. Her iki Kung Fu Panda filminin ve The Darkest Minds’ın yönetmeni olarak tanıdığımız Jennifer Yuh Nelson ikinci sezonun tüm bölümlerinde süpervizör yönetmen olarak görev alacak. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı ve ne gibi konuları işleyeceğine dair herhangi bir bilgi şimdilik bilimiyor.

- Reklam -

love death and robots kapak

- Reklam -

David Fincher ve Tim Miller imzalı Love, Death & Robots’un ilk sezonu birbirinden bağımsız 18 bölümden oluşuyor. Ayrıca birçok bölümün edebiyat eserlerinden uyarlama olduğunu da daha önceki bir yazımızda sizlere belirtmitşik. Hazırladığımız incelemede de dizinin geneli için şöyle bir paragrafa yer vermiştik:
18 bölümünün 18 farklı animasyon ekibinin hazırladığı dizinin gerçekten her bir bölümü ayrı bir sanatsal güzellik. “Aquila Yarığı’nın Ötesinde” gibi bölümlerinde neredeyse gerçek oyuncular olduğuna inandığınız kadar gerçekçi animasyonlardan, “Balık Gecesi” gibi yağlı boya tablosuna benzer sanatsal çalışmalara, Steampunk yapımlardan çizgi filmvari yapımlara kadar değişen animasyon tekniklerini adeta başımı döndürdü mutluluktan.
İncelemenin devamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu animasyon dizisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yeni sezonu bekleyenlerden misiniz yoksa tek sezonda bırakılsa daha iyi olacağını mı düşünenlerdensiniz? Yorumlarınızı bizlerle forumlarımız üzerinden paylaşmayı unutmayın!


Love, Death & Robots: Netflix Animasyonun Kitabını Baştan Yazıyor

Love, Death & Robots’a Dizisine İlham Vermiş Bilimkurgu Eserleri

Kaynak: theverge

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

siddetin mitolojisi ust

Gözden Geçirilmiş Yeni Haliyle Şiddetin Mitolojisi Raflardaki Yerini Aldı

47. İstanbul Müzik Festivali

47. İstanbul Müzik Festivali Başladı: 15 Farklı Mekân ve 22 Konser ile Sanatseverler Müziğe Doyacak