in

Miyazaki Hayranlarına Müjde: Studio Ghibli Parkı 2022’de Açılıyor

Studio Ghibli tema parkından ilk çizimler ve tanıtım videosu yayınlandı. Hayao Miyazaki sevenlerin kaçırmaması gereken bir park!

miyazaki tema park
- Reklam -
- Reklam -

Hayao Miyazaki hayranlarını oldukça heyecanlandıracak bir tema parkı geliyor. Esasen 2020’de Japonya, Nagoya’da açılması planlanan Studio Ghibli Parkı ne yazık ki 2022 yılına ertelendi. Yapıların inşası sürerken de Aichi Prefecture parkın konsept çizimlerini bizlerle paylaştı.

Tema parkında bizleri Miyazaki‘nin büyük ilgi gören filmi Whisper of the Heart‘taki antika dükkânı ve Howl’s Moving Castle setine benzer bir geçiş alanı gibi bölümler bekliyor. Beş ayrı bölüme ayrılacak olan alanın her birinde Miyazaki’nin farklı bir işinden parça tadacağız. Mekanların isimleri konsepte uygun bir şekilde Gençlik Tepesi, Büyük Ghibli Deposu, Mononoke’nin Köyü, Dondoko Ormanı ve Cadılar Vadisi olacak. Miyazaki filmlerini izleyebileceğiniz bir sinema ve etkinlik alanları da bizleri bekliyor.

Konsept çizimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

- Reklam -
- Reklam -

Parkın tanıtım videosu ise şöyle:

YouTube video

Kaynak: Elite Readers

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

altin kure 2019

2019 Altın Küre Ödülleri Sahiplerini Buldu

Aquaman

Aquaman Gişede Rekora Koşuyor: 1 Milyar Dolar Hasılat Artık Çok Yakın