in ,

Netflix’ten Anime Hayranlarını Mutlu Edecek Bir Belgesel: Enter The Anime

Anime dünyasının mutfağında çalışan yaratıcı isimleri daha iyi tanımaya hazırlanın! Netflix’ten “Enter The Anime” belgeseli geliyor.

Netflix Enter The Anime
- Reklam -
- Reklam -

Netflix platformunun animelere verdiği önem hepimizce malum. Özellikle sayesinde tanıyıp da sevdiğimiz birçok anime olmuş, yetmemiş kendi orijinal içeriklerini yapmıştı. İşte şimdi, anime hayranları Netflix’in yeni çıkacak belgeseli “Enter the Anime”nin yapımında ilgi çekici bir şeyler bulacaklar.

Çevrimiçi yayıncılığın devlerinden olan Netflix, bu konuda son zamanlarda yükselişe geçerek, saygın klasiklerin yanı sıra, büyüyen kataloguna birkaç yeni orijinal anime projesi ekledi. Her türlü anime hayranınını bünyesine çekmeye çalışan platform, orijinal Neon Genesis Evangelion’u Netflix’e getirdi. Tabii Ghost in the Shell, Ultraman gibi birçok animeyi de aynı şekilde izleyicilerinin beğenisine sundu.

Şirket anime konusunda oldukça iyi bir doğrultuda gidiyorken güzel bir hamle yaparak özellikle anime izleyicilerine, bu işin arka planında çalışan yaratıcı isimleri daha iyi ve derinlemesine tanıtacak bir projeyle geliyor. Film yönetmeni ve yapımcısı Alex Burunova, anime kavramının tam olarak ne olduğunu ve neden bu kadar büyük bir izleyici kitlesine hitap ettiğini öğrenmemizi sağlayacak, bizi anime dünyasına götürecek bir belgesel hazırladı.

- Reklam -

5 Ağustos 2019 tarihinde platformdaki yerini alması beklenen belgesel için ilk fragman ve poster yayınlandı. Bu aynı zamanda Netflix’in yakın geçmişte harcadığı uluslararası anime yapımlarından bazılarını pazarlamak için hem bilgilendirici hem de zekice bir yol olarak gösteriliyor. Enter The Anime belgeseli, hayranların en sevdikleri şovların yaratıcıları hakkında daha fazla bilgi edinmek için güzel bir kaynak sunacak. Ve bu sayede izleyiciler tarafından daha önce keşfedilmemiş animeler de burada tanıtılmış olacak.

Dilerseniz gelin öncelikle yayınlanan postere göz atalım:

Enter the Anime Netflix poster

- Reklam -

Ve “Enter The Anime” Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=tU8RZ8tN2d0

Sizler bu tarz bir yaklaşımı nasıl buldunuz? Netflix’in anime izleyicilerine verdiği bir değer mi yoksa tamamen pazarlama stratejisi mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Screen Rant


* Kült Filmler Anime Tarzıyla Nasıl Görünürdü?

* Naruto Temalı Bir Otel Odasında Kalmaya Ne Dersiniz?

* Oğlunun Çizimlerini Anime Karakterlerine Dönüştüren Şahane Baba

* Netflix ve Benzeri Çevrimiçi Yayın Platformları Resmen RTÜK Denetiminde

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Biraz izlemeye çalıştım. Anime hakkında hiç ama hiç fikri olmayanlar içinmiş gibi. “Animeyi duymuştum da böyle bir şey olduğunubilmiyordum. Hadi ne olduğunu öğrenelim.” kıvamında. Netflix’te yayınlanan yapımlarla sınırlı kalacak biçimde açıklamalara girişilmiş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Masalları

Türkçenin Masal Hazinesi Yıllar Sonra Tekrar Raflarda

Tepegöz

Tepegöz Anlatısına Dair Okuyabileceğiniz En Detaylı Çalışmaya Hazır Olun!