in

Netflix’ten Yunan Mitolojisi Serisi: Gods & Heroes

Netflix animasyon serilerini genişletmeye devam ediyor. Yunan mitolojisini konu alan Gods & Heroes adlı anime için 8 bölümlük sipariş verildi.

gods heroes anime
- Reklam -
- Reklam -

Castlevania, The Dragon Prince, DisenchantmentNetflix animasyonlarına Gods & Heroes ile bir yenisini daha eklemeye niyetli.

The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Yunan mitolojisi hakkında 8 bölümlük yeni bir animasyon dizisinin siparişi verildi. Gods & Heroes adındaki anime serisinin başında gerçek oyuncularla çekilen 2017 yapımı Death Note ve Immortals’tan tanıdığımız Charley ve Vlas Parlapanides’in yanı sıra beğenilen animasyon serisi Castlevania’nın arkasındaki Powerhouse Animation stüdyosu yer alıyor.

Yaratıcı kadro diziyle ilgili, Yunan mitolojisinin sevilen dünyasında tamamıyla özgün bir hikâye anlatmak istediklerini söyledi. Netflix’te animelerin başındaki yönetici John Derderian’sa şu sözleri ekledi:
“Mitoloji ve folklor gelenekleri animeler için çok bereketli bir zemin oluşturuyor. Yeni serimiz Gods & Heroes’ta da Yunan mitolojisinin karakterlerini ve destansı ögelerini keşfe çıkmaktan heyecan duyuyoruz.”
Şimdiye kadar Netflix’te çıkan animasyon serilerinin bazıları olumlu eleştiriler alırken bazılarıysa olumsuz yorumlarla karşılaştı. Yine de ünlü yayıncı kuruluşunun animasyonlara özel bir ilgi göstermesi dikkate değer.

- Reklam -

Peki bu haberle ilgili siz ne düşünüyorsunuz. Yunan mitolojisini konu alan anime serisi sizin de ilginizi çekti mi?

- Reklam -

gods heroes netflix

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Grafik tasarımı çok kötü yaw bu netflixin %90 animasyonu bu tasarıma sahip oldugu için izlenme oranı hep az oluyor.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Yunan Mitolojisi’ nden de gına geldi artık. Zeyna ve Herkül’ den sonra bitmeliydi. :smiley:

  3. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Haber eski diye hatırlıyorum, sabırsızlıkla bekliyorum ama keşke İskandinav mitolojisiyle ilgili olsaydı.

  4. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Dün paylaşılan bir haber.

  5. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Hint veya çin mitolojisinden iyidir bence :slight_smile: god of war 1-2-3 den sonra en sevdiğim mitoloji olmuştu, gow 4deki nors mitolojisi güzel olsada aynı etkiyi verememişti bana.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

beyazit devlet kutuphanesi

Dünyanın En Güzel 10 Kütüphanesi Listesinde Türkiye’den de Bir Tasarım Var

Masallarda Cinsiyet Rolleri #1: Pamuk Prenses

Masallarda Cinsiyet Rolleri #1: Pamuk Prenses