in

Netflix’ten Yepyeni Bir “Ghost in the Shell” Animesi Geliyor

Netflix, 2020’de yepyeni bir Ghost in the Shell animesi yayınlayacaklarını açıkladı.

Netflix Ghost in the Shell Animesi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix 2020’de çıkması planlanan yepyeni bir Ghost in the Shell animesi üzerinde çalışıyor. Ghost in the Shell: SAC_2045 olarak adlandırılan yapım Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) ve Shinji Araki (Appleseed) tarafından yönetilecek.

Ghost in the Shell kısaca siber terörle savaşmak için Public Security Section 9 adlı organizasyonda çalışmış Motoko Kusanagi’nin başından geçenleri konu alır. Hayatına 1989’da cyberpunk türünde bir manga olarak başlayan seri, Masamune Shirow tarafından yazılıp çizilmiştir. Daha sonra giderek popülerleşen serinin anime filmleri ve dizilerinin birçok sinema filmine esin kaynağı olmuştur.

Hatırlayacağınız gibi ünlü anime 2017’de başrolünü Scarlett Johansson’ın oynadığı bir sinema filmine de uyarlanmış ama beklenen başarıyı yakalayamamıştı.

- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in yeni anime serisinin bir dizi mi yoksa film mi olacağı ise henüz belli değil. Elimize yeni bilgiler ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

eskisehir kitap fuari

Eskişehir’de Bir İlk: TÜYAP Kitap Fuarı Başlıyor

Mehmet Narlı - 40 Soruda Türk Romanı

Mehmet Narlı’nın “40 Soruda Türk Romanı” Kitabı Bizlerle