in , ,

One Piece En Büyük Savaşa Hazırlanıyor

One Piece en büyük savaşı için hazırlanıyor. Serinin yaratıcısı Eiichiro Oda, sevilen animeyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

One Piece netflix
- Reklam -
- Reklam -

One Piece, Wano arkından sonra gelecek yıllardaki finaline yavaş fakat emin adımlarla hazırlanacak. Ünlü manga ve animenin yaratıcısı Eiichiro Oda, One Piece’in önümüzdeki beş yılda sona ereceğini daha önce duyurmuştu. Şimdi de Wano arkının sonlarına yaklaşırken Luffy ve ekibinin şimdiye kadar giriştiği en büyük savaşın hemen kapımızda olduğunu öğrendik. 1997’de başlayan ve uzun yıllardır devam eden büyük seride Monkey D. Luffy’nin korsanların kralı olma görevi yakında sona erecek.

Oda geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda planlanan finale girişlerinden ve serinin 20 yılı aşkın tarihi boyunca yaşadığı zorluklardan bahsetti. Usta isim bir yandan haftalık yayınlanan mangayı hazırlarken diğer yandan da Netflix’in çekeceği canlı aksiyon One Piece dizisiyle meşgul oluyor. Oda’nın hayatının önemli bir kısmını harcadığı seri gerek Japonya’da gerekse dünyanın geri kalanında en popüler manga ve animelerden birisi oldu. Yakın gelecekte final yapacağı göz önüne alınırsa da bu o güne kadar bu titrden vazgeçecek gibi durmuyor.

one piece savaş

- Reklam -

Eiichiro Oda: “One Piece Tarihinin En Büyük Savaşı Yakın”

Oda’nın Japonya’da verdiği bir röportajı çeviren Reddit kullanıcısı GyroZepp95’in gönderisiyle öğrendiğimiz “En Büyük Savaş” arkı Luffy için suların kaynama noktasına geldiği nokta olabilir:

“Evet, One Piece bitiyor. Serinin bitmesinden değil de Luffy’nin maceralarının en ilgi çekici kısımlarının bitmesinden bahsediyorum.

“Şu sıralar Wano arkında zirveye yaklaşıyoruz ve Luffy oralardan sağ salim çıkabilirse büyük bir gelişmeye ilerleyecek. Şimdiye kadar kimsenin okumadığı bir hikâyeyi, One Piece tarihindeki en büyük savaşı çizmeye başlayacağım.

“Kesinlikle ilginç olacak. Bu duyuruyu okuyucular bu uzun hikâyenin gerçekten sona yaklaştığını anlasın diye yapıyorum. Şimdilik, Wano ülkesi arkının son bölümlerinin keyfini çıkartın. Çizerken elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

- Reklam -

yeni one piece bölümleri

Son sayılarda Wano arkı gerçekten de patlamaya hazır bir fıçı haline gelmişti. Straw Hat korsanları, Wano direnişi ve Worst Generation’un bazı üyeleri Wano’yu diktatör Kaido’nun pençesinden kurtarmak için bir araya gelmişti. Kaido’nun askerleriyle Luffy’nin adamları arasındaki son savaşın kaderini görmek içinse ilerleyen günleri bekleyeceğiz.

One Piece’in Wano sonrası büyük savaşı sizce neler getirecek? Luffy’ye veda etmeye hazır mısınız? Kayıp Rıhtım Forum’dan tartışalım.


* Violet Evergarden Filmi ile Macera Devam Ediyor

Kaynak: Comicbook

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for libereits libereits dedi ki:

    Bundan sonra sanırım biraz daha evrenin geri kalanına biraz ağırlık verecek. Eiichiro oda, Luffy’nin hikayesini yazarken arka planda çok şey inşa etti. Bunların meyvesini verme vakti geldi de geçiyor.

  2. Avatar for Shelpe Shelpe dedi ki:

    Savaş olması güzel ama düşmanlar bu şekilde muamele görmeye devam edecekse bir anlamı yok bence. Amirale tek atacaklar bu gidişle.

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Seri beş yılda bitecek diyor. İkide bir ara veriyor. Yani iki buçuk yıl düzenli sayı gelecek dersek. 130 sayı sonra seri bitecek mi yani? Hiç sanmıyorum O_o

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tabvla Dergisi

Tabvla Dergisi “Yazı ve Dil” Başlıklı 7. Sayısı ile Dijital Ortamda

emrah serbes hapisten çıktı

Emrah Serbes Hapiste Değil: Yazarın Aylardır Cezaevinde Olmadığı Anlaşıldı