in ,

One-Punch Man 2. Sezonundan Beklenen Fragman Geldi

Uzun süredir yolunu gözlediğimiz One-Punch Man animesinin ikinci sezonuyla ilgili yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı!

One-Punch Man 2. Sezon Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Tek yumrukla tüm rakiplerini alt eden ve eğlencesine kahramanlık yapan Saitama isimli bir karakterin başrolünde olduğu One-Punch Man animesinin resmi fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı.

Yayın hayatına bir internet çizgi romanı (webcomic) olarak başlayan animenin yıllardır yeni sezonu bekleniyordu. Uzun bekleyişin ardından nihayet Nisan 2019’da yeni sezonunu izleme fırsatına erişeceğiz.

Yaklaşık 2 dakikalık fragmanda pek bir şey belli olmasa da o bilindik yüzü ve müziği duymak bile heyecanımızın artmasına yetti.

- Reklam -
- Reklam -

One-Punch Man 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

34 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Altıncı cildine kadar mangalarını okudum ama henüz animesini izleyemedim. :slight_smile:

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Ben manga sitelerinden okudum güncel sayıları,son 4-5 bölüm çok sıkıcıydı bununda nedeni saitamayı çok çok az göstermeleriydi ama.2.sezonda izleyecegimiz bölümler de reisi çok göreçeğimiz için harika olacak :slight_smile:

  3. Avatar for Screamangel Screamangel dedi ki:

    Hilkat garibesi, başka bir şey değil. Madhouse’un maharetli ellerinden alındığı anda ilk sezon kadar iyi bir iş çıkmayacağı ayan beyan ortada olsa da çok da kötü olmaz diye düşünenleri ketenpereye getirip yapalım olsun mantalitesiyle izleyenlerin gözlerini kanatmaya ant içen J.C. Staff’ı tebrik etmemek olmaz. Ne de olsa TOEİ bile prodüksiyonu aynı koşullarda seyreden bir seriyi görsel yönden bu kadar yerin dibine sokamazdı.

  4. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Olay nedir ikinci sezonu başka bir ekip mi çekecekmiş? Bu trailer de ilk sezondan farklı bir görsel görmedim bir tek Genos’un vuruşların da aşırı renk cümbüşü olmuş.

  5. Avatar for Screamangel Screamangel dedi ki:

    Fragmanın leş kurgusunu geçtim, (2 dakikalık fragmanın 1 dakikadan fazlası siyah ekran, sahneler arası geçişler amatör işi bile denilmeyecek düzeyde, sahnelerin devamlılığı yok; rastgele, görüntünün hikâyesine özen gösterilmeden “ortaya karışık bir şeyler koyalım işte oolum” kafasında iş yapmaya çalışmaları vs.) karakter modellemelerindeki kolaya ve ucuza kaçış, animasyonun göze parmak düzeyinde tutukluğu, karakter hareketlerinin 20. ameliyatını olacak estetik canavarları vari bir bir şekilde doğallıktan ırak olmaları ve bunun gibi birkaç mühim nedenlerden dolayı ilk sezonun çok gerisinde, amatörce bir işle karşı karşıyayız ne yazık ki.
    Youtube yorumlarında veyahut Myanimelist forumunda herkesin 2. sezonu ne kadar kötü bulduğunu da görebiliriz, subjektif değil, objektif bir yargı yani.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

29 cevap daha var.

bulent ayyildiz salinger nefret ve sefalet inceleme

Toplumdan Uzak Birinin Yaşamını Aralamak: J.D. Salinger – Nefret ve Sefalet

terminator dark fate

Terminator: Dark Fate Filminin Çıkış Tarihi Kesinleşti