in ,

Pokemon’un İlk Filmi Yeniden Çekiliyor Olabilir

Pokémon hayranlarını sevindirecek bir haberimiz var. Zamanında ülkemizde de vizyona girmiş olan serinin ilk filmi, CGI teknolojisiyle yeniden çekiliyor olabilir!

pokemon
- Reklam -
- Reklam -

Pokémon’u duymayan ve hatta belki de sevmeyen yoktur. Ülkemizde daha çok anime ve filmleriyle biliniyor olsa bile oyunlarıyla da dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. Seri, son dönemlerde Nintendo Switch’e çıkan Pokémon Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon Let’s Go, Eevee! oyunlarıyla gündemdeydi.

Hayranlarının da bileceği üzere, hemen hemen her sene bir Pokémon filmiyle karşılaşırız. Bu yıl içinse Pokemon’un resmi Twitter hesabından kısa bir videoyla birlikte Pokémon Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution başlıklı filmi duyuruldu.

Ortaya atılan bir söylenti bizi daha da heyecanlandırdı. Söylenenlere göre yeni film, 1998’de çıkan ilk Pokémon filminin yeniden yapımı olacak. Videoda serinin ilk filmine atıfta bulunulmuş. Ayrıca ilk filmden bazı repliklere de yer verilmiş. Filmin resmi sitesinde senarist olarak Pokémon’un ilk üç filmini de yazmış olan Takeshi Shudo’nun adının geçmesiyse bu ihtimali iyice kuvvetlendiriyor. Zira kendisi 2010 yılında vefat etmişti.

Yeni film hakkında bildiğimiz bir diğer meseleyse yapımın CGI teknolojisiyle izleyicinin karşısına çıkacak olması.

Detective Pikachu filminin de duyurusunun heyecanını yaşadığımız bu dönemde, Pokémon’un belki de en çok bilinen filmini yenilenmiş haliyle görecek olma ihtimalimiz, bize nostaljik bir keyif yaşattı.
Kaynak: IGN

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Animasyon değil yani normal film olacak anladığım kadarıyla. Ash de olur o zaman vay be süper olur :smiley:

  2. Avatar for per.ercan per.ercan dedi ki:

    Tam tersine, habere ve fragmana göre animasyon şeklinde olacak. CGI, yani “computer-generated imagery” dedikleri grafik uygulamasını içerecek.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

altkitap yarisma 2019

altKitap 2019 Öykü Ödülü’ne Başvurular Başladı

sansur protestosu

Kuveytli Sanatçıdan Anlamlı Protesto: “Yasaklara Karşı Kitap Mezarlığı”