in

Rick and Morty 4. Sezon 2. Kısım Çıkış Tarihi ve Fragman

Rick and Morty 4. sezon yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak sorusu cevaplandı. İkinci kısım için bir de fragman yayınlandı!

Rick and Morty 4. Sezon Yeni Bölümler
- Reklam -
- Reklam -

Adult Swim’in kısa sürede bir fenomene dönüşen çizgi dizisi Rick and Morty 4. sezon ilk 5 bölümü ile izleyiciyle buluşmuş; ardından görece uzun bir araya girmişti. Şimdi dizinin 4. sezonunun 2. kısmı olan kalan 5 bölüm için çıkış tarihi duyuruldu. Beraberinde yeni bölümlere dair bir de fragman geldi!

Geçen günlerde 6 dakikalık anime formatlı kısa bir özel bölüm olan Samurai & Shogun ile izleyicinin karşısına çıkan Rick and Morty; devam bölümleri için sessizliğini sonunda bozdu.

Son dönemlerde, dizilerin sezonları 2 kısım halinde yayınlaması giderek sıklaşan bir durum olmaya başladı. Başta Netflix olmak üzere pek çok kanal bu yöntemi kullanmayı sürdürüyor. Böylece hazırlanması kimi zaman bir yılı aşan sezonların, daha uzun süre gündemde olması hedefleniyor.

- Reklam -

Rick and Morty 4. Sezon Yeni Bölüm Tarihi

Rick & Morty 4. sezonu da bu anlayıştan mı payını aldı, bilmiyoruz. Dizi 3. sezon sonrası çeşitli anlaşmazlıklar nedeniyle zaten hatırı sayılır bir ara vermek zorunda kalmıştı. 10 Kasım 2019’da gelen 4. sezon ilk bölümüyle birlikte özlem dinmişti. Ancak dizi 15 Aralık 2019’daki Rattlestar Ricklactica başlıklı bölümle yeniden ara verdiğini duyurmuştu.

Nihayetinde Rick and Morty 4. sezon 2. kısım için bir tarih ve yeni bir tanıtım alabildik.

Rick and Morty 4. Sezon 2. Kısım Ne Zaman Yayınlanacak?

Yetişkinlere hitap eden çizgi diziler arasında kendisine özel bir yer bulan R&M için yeni bölümlerin tarihi sonunda duyuruldu. Buna göre Adult Swim, 4. sezonun kalan bölümlerini 3 Mayıs 2020 tarihinden itibaren yayınlamaya başlayacak. Bu sezona ait olan bölümler tamamlandıktan belirsiz bir süre sonra da sezonun kalan bölümleri Netflix’teki yerini alacak. Anlayacağınız diziyi eğer Netflix üzerinden takip ediyorsanız, yeni bölümler için bir süre daha beklemek durumunda kalacaksınız.

Rick and Morty 4. Sezon 2. Kısım

- Reklam -

Dan Harmon ve Justin Roiland tarafından 2013 yılında yaratılan çizgi dizi, çılgın ve alkolik bilim insanı Rick ve torunu Morty’nin gezegenler ve hatta boyutlar arası fantastik maceralarını konu alıyor.

Dizinin geleceği Koronavirüs nedeniyle mi böyle bir belirsizliğe girdi; henüz resmi bir açılama yok. Ancak dizinin 4. sezondan itibaren en az 70 bölüm daha bizimle olacağı gelen bilgiler arasındaydı.

Rick and Morty 4. Sezon 2. Kısım Fragmanı

https://youtu.be/qPDqQDTnJKE

Serinin çizgi romanları ülkemizde Marmara Çizgi etiketi altında yayımlanıyor.

Yayınlanan fragmanı siz nasıl buldunuz? Yeni bölümlerden beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da yorum olarak paylaşabilirsiniz.


Rick and Morty Dizisindeki Cthulhu Gizemi 4. Sezonda Çözülüyor mu?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

10 Years with Hayao Miyazaki Belgeseli

Hayao Miyazaki Belgeseli Ücretsiz Olarak Yayında

Star Wars Andrew Jack Koronavirüs

Star Wars Aktörü Andrew Jack Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti