in ,

Robert Kirkman’ın “Invincible” Adlı Serisi Animasyon Dizisine Uyarlanıyor

Çizgi roman sevenlerin yakından tanıdığı isim Robert Kirkman’ın uzun soluklu çizgi roman serisi “Invincible”, Amazon tarafından animasyon dizisi olarak uyarlanacak.

Robert Kirkman - Invincible
- Reklam -
- Reklam -

Hepimiz Robert Kirkman’ı asıl olarak televizyon dizisine de uyarlanan çizgi roman serisi Yürüyen Ölüler’den (The Walking Dead) tanıyoruz. Dizisi özellikle son zamanlarda yerden yere vurulsa bile yüzü aşkın sayıyı geçen çizgi roman tarafında eleştiriler çok daha olumlu yönde seyretmekte. Hâl böyle olunca yazarın yaptıklarını takip eden kendine has bir hayran kitlesi de zamanla oluştu.

Kirkman’ın bir diğer önemli eseriyse, çizer Cory Walker ile birlikte Image Comics’ten çıkan “Invincible” adlı çizgi romanı. 2003 senesinde başlayan seri, 144 sayı ve 15 yılın ardından 2018 başlarında nihayete ermişti. Çizgi roman serisi, Mark Grayson adlı normal görünen, ancak Omni-Man adlı uzaylı bir babaya sahip gencin kendi süper güçlerini fark etmesiyle başlayan uzun soluklu süper kahraman hikâyesini konu alıyor.

Deadlineda yer alan habere göre Invincible, Amazon tarafından sekiz bölümlük animasyon dizisine uyarlanacak.

- Reklam -

Dizinin yapımcı koltuğunda, orijinal Teen Titans için birlikte çalışan Skybound ve Simon Racioppa oturacak. Yapımcılar arasında Kirkman da yer alacak.

- Reklam -

Bakalım bu animasyon dizisi, The Walking Dead gibi hayal kırıklığı mı olacak, yoksa ortaya başarılı bir iş mi çıkacak göreceğiz.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hobbitler ve Faşizm

Hobbitler ve İtalyan Faşizmi

incal inceleme

Incal İncelemesi: Dipsiz Bir İlham Kuyusu