in ,

Rugrats Geri Dönüyor: Yeni Dizi Orijinal Seslendirme Kadrosunu Koruyacak

Rugrats geri dönüyor. Paramount+ ekranlarında izleyici ile buluşacak yapımın yeni versiyonunda orijinal seslendirme kadrosu da korunacak.

Rugrats Dizisi Yeni Paramount Plus
- Reklam -
- Reklam -

Sevilen çizgi dizi Rugrats geri dönüyor. Nickelodeon’ın popüler animasyon serisi, daha farklı çizgilerle ancak aynı seslendirme kadrosu ile ekranlara geri dönüyor. Dizinin yeni yayın platformu ise Paramount+ olacak.

İlk olarak 1990 yılında Gabor Csupo, Paul Germain ve Arlene Klasky tarafından yaratılan Nickelodeon çizgi dizisi, şimdiye dek popüler kültürün önemli bir parçası olmayı başardı. Yeni çizgi dizileri, sinema filmleri, oyunlar derken Rugrats devasa bir dünyaya dönüştü. 1990 ve 2006 yılları arasında 178 bölüm yayınlanan çizgi dizi, 1998’de bir de filme sahip oldu.

Şimdi ise Tommy Pickles, Chuckie Finster, Angelica Pickles, Susie Carmichael, Phil ve Lil DeVille geri dönmeye hazırlanıyor. E.G. Daily (Tommy), Nancy Cartwright (Chuckie), Cheryl Chase (Angelica), Cree Summer (Susie) ve Kath Soucie (Phil ve Lil) rollerini seslendirmek üzere yeniden mikrofon başına geçiyor.

- Reklam -

Rugrats Dizisi Yeni Paramount Plus

Nickelodeon, ViacomCBS etkinliğinde yeni Rugrats dizisini duyurdu. Dizi, ilk yayınlandığı 13 yıl boyunca 4 Emmy ödülüne layık görülmüştü.

Nickelodeon Animation’ın başkanı Ramsey Naito, Rugrats’i dünya çapında ikonik bir çizgi dizi olarak tanımlıyor. Naito, yeni serinin gurur duydukları bir versiyon olduğunu ve yepyeni bir hedef kitlesine ulaşmayı amaçladıklarını da belirtiyor.

Yeni Rugrats Dizisinden İlk Fragman Geldi | İZLE

YouTube video

Yeni animasyon CG-animated (Computer Animation) denilen bilgisayar animasyonu ile hazırlanacak.

Yeni animasyon Arlene Klasky, Gabor Csupo ve Paul Germain tarafından oluşturulan orijinal diziye dayanıyor. Eryk Casemiro ve Kate Boutilier yönetici yapımcı olarak Dave Pressler ve Casey Leonard ortak yapımcı olarak ve Rachel Lipman yapımcı olarak karşımıza çıkacak.

- Reklam -

Ayrıca ViacomCBS, diğer Nickelodeon yapımları Dora the Explorer ve Fairly OddParents’ı da live-action olarak geri getirecek.

ViacomCBS’nin yan kuruluş olan CBS All Access, yerini Paramount+’a bırakıyor. Dijital yayın platformu, pek çok dizi ve film ile Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ gibi platformlara rakip olmaya hazırlanıyor.

Yeni Rugrats çizgi dizisinin çıkış tarihi henüz belli olmadı.

Paramount+ platformu ise 4 Mart 2021 itibarıyla yayına girecek. Kanalın Türkiye’de ne zaman erişime açılacağı şu an için bilinmiyor.

Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Millet Kütüphanesi Robot

Millet Kütüphanesindeki Robot, Okurlara Kitap Seçmelerinde Yardımcı Olacak

Hayvan Mezarlığı Öncül Filmi Paramount Plus

Hayvan Mezarlığı’nın Öncesini Konu Alacak Yeni Bir Film Çekiliyor