in , ,

Shaman King’in Netflix Macerası Devam Ediyor: 1. Sezon 2. Kısım Fragmanı Yayınlandı

Shaman King 1. Sezon 2. Kısım fragmanı yayınlandı. Yenilenen anime serisi, kalan bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alıyor.

Shaman King fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Shaman King 1. sezon 2. kısmı fragmanı yayınlandı. Sevilen anime serisi ilk sezonun kalan bölümleri ile Netflix’teki yolculuğuna devam etmeye hazırlanıyor.

İlk olarak 2001 yılında yayınlanmaya başlayan Shaman King animesi 64 bölüm sürdü. Dönemi içerisinde ses getiren animelerden biri olan yapımın daha sonra yeniden çekileceği ve Netflix’e geleceği de duyuruldu.

Toplamda 52 bölümden oluşacağı belirtilen 2021 uyarlaması, yeniden basılan mangaya göre hazırlandı. İlk uyarlamaya göre mangaya daha sadık bir şekilde ilerleyeceği belirtilen animenin aynı zamanda ilk uyarlamadan daha farklı sürprizlerin anime severleri beklediği de söylenmişti.

- Reklam -

Yeni uyarlama duyurulmadan önce, Şubat 2017’de, Hiroyuki Takei Twitter’da bir hayranının sorusu üzerine anime hakkında ifadelerde bulunmuştu. Shaman King’in yeniden uyarlaması için bir teklif aldığını ve bu teklifi reddettiğini belirtmişti. Reddetme nedeni ise, yeni animede aynı seslendirme sanatçıları ile çalışamayacak ve animenin müziklerini kullanmayacak olmasıydı.

Yine de Takei, gelecekte farklı tekliflerin geleceğini umuyordu. Daha sonra 2020’de yeni uyarlamanın geleceği duyuruldu ve 2021’de sevenleriyle buluştu.

Bu yeni uyarlamayla dikkat çeken ve olumlu yorumlar alan yapım, 2. kısımda Yoh ve diğerlerinin Şaman Kral Turnuvası’na katılmalarıyla, maceraya devam etmeye hazırlanıyor.

Hiroyuki Takei’nin aynı isimli mangasından uyarlanan Shaman King, şimdi de 2. kısmı ile Netflix kütüphanesindeki yerini almaya hazırlanıyor. Netflix’in Anime hesabı, ilk olarak 13 bölüm yayınlanan animenin şimdi de 2. kısmı olarak adlandırılan yeni bölümleri için bir fragman yayınlandı.

- Reklam -

Shaman King 1. Sezon 2. Kısım Fragmanı | İZLE

YouTube video

Shaman King, diğer insanlara görünmez olan hayalet ve ruhlarla iletişim kurabilen olağanüstü kişiler olma özelliğine sahip şamanlar çevresinde şekilleniyor. Şaman Kral Turnuvası ise tüm dünyada Şamanları bir araya getiren ve her 500 yılda tekrarlanan bir turnuva. Savaşı kazanan şaman, Şaman Kral olarak taçlandırılıyor ve Büyük Ruh (her ruhun sonunda döneceği ruh) ile iletişim kurabiliyor.

Animede Yoh Asakura’nın Şaman Kral olma isteği yolunda karşılaştığı zorlukları ve mücadeleleri anlatılıyor. Sakin ve huzurlu bir hayat isteyen Yoh, bu hayalini de Şaman Kral olarak gerçekleştirmeye çalışıyor.

Sevilen animenin yeni bölümleri 9 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Shaman King animesini takip ediyor musunuz? Yeni fragman hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix Resurrections ilk incelemeleri

The Matrix Resurrections Biletleri Satışa Çıktı: Bekleyiş Sona Eriyor

Fantastik Kitaplar En İyi Fantazi Serileri

Yerdeniz’den Zaman Çarkı’na… İşte Tüm Zamanların En İyi 11 Fantastik Kitap Serisi