in ,

Shaman King Animesi Yeniden Çekiliyor

Shaman King animesi yeniden çekiliyor. Manganın yeni tam baskısının 35 cildini uyarlayacak anime, gelecek aylarda yayınlanmaya başlayacak.

Shaman King animesi yeniden
- Reklam -
- Reklam -

Seiji Mizushima tarafından yönetilen ve 2001’de çıkan anime dizisi olan Shaman King, Joji Furuta tarafından yönetilecek yeni bir dizi olarak geliyor. Yeniden çevrim, manganın yeni tam baskısının 35 cildini uyarlayacak.

Satohiko Sano’nun karakter tasarımlarının ve Yuki Hayashi’nin müziğinin yer aldığı yeni seride, başrol karakteri Yoh Asakura seslendirmesini Yōko Hikasa üstlenecek. Megumi Hayashibara, Katsuyuki Konishi, Minami Takayama ve Inuko Inuyama gibi bir dizi orijinal seslendirmen kadrosu da rollerini yeniden üstlenecek. Megumi Hayashibara ilk seride olduğu gibi yeni dizide de açılış ve bitiş şarkılarını seslendirecek.

Geçen günlerde anime serisinin resmi web sitesi Shaman King’e üç yeni oyuncu daha eklendiğini duyurmuştu. Bunlardan ilkini canlandıracak isim şarkıcı olarak da tanınan Nana Mizuki. Mizuki, dört yaşındayken Asakura ailesinin yanına aldığı çırak Shūgenja olan Tamao Tamamura adlı karaktere hayat verecek. Asakura ailesinin rakun köpeği ruhu ve Tamao’nun ortağı Ponchi rolünde Takumu Miyazono ve Tamao ile çalışan Asakura ailesinin tilki ruhu Konchi rolünde Noriaki Kanze’yi izleyeceğiz.

- Reklam -

Yeni uyarlama için geçen ay yayınlanan yaklaşık bir dakikalık fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Shaman King Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni Shaman King için The Kodansha USA Publishing ve Comixology Originals tarafından hazırlanan tanıtım metninde şu cümleler yer alıyor:

“Yıldızlı bir gecede ortaokul öğrencisi Manta Oyamada, ruhlarla konuşma yeteneğine sahip ve aynı zamanda güçlerini kullanması için ona sahip olmasına izin veren genç bir şaman olan Yoh Asakura ile tanışır. Yoh’un omuzlarında ağır bir görevi vardır: Şamanlar arasında sadece 500 yılda bir gerçekleşen bir turnuva olan Şaman Dövüşünü kazanarak Şaman Kralı olmak.

Kendisine bu yolda nişanlısı Anna Kyōyama, kişisel samuray ruhu Amidamaru ve diğer arkadaşları yardımcı olur. Ancak Yoh, daha büyük bir kötülükle yüzleşmek zorundadır: Hao adında, kendisi Şaman Kralı olarak sadece şamanlarla çevrili yeni bir dünya yaratmayı hedefleyen güçlü bir adam.”

- Reklam -

Shaman King anime

Shaman King animesi, önümüzdeki nisan ayında Tokyo TV’de yayınlanmaya başlayacak.

Orijinal Shaman King’i izlemiş miydiniz? Sizce ilk seri kadar iyi bir iş ortaya çıkacak mı?Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Formula Robert De Niro John Boyega Netflix

The Formula Filmi, Robert De Niro ve John Boyega ile Geliyor

Tomb Raider dizisi

Tomb Raider 2, Lovecraft Country Yönetmenine Emanet