in ,

Better Call Saul Evreni Animasyon Yapımıyla Genişliyor: “Slippin’ Jimmy”

Slippin’ Jimmy geliyor. Better Call Saul dizisi, 6 bölümden oluşacak bir AMC+ animasyonu ile evrenini genişletiyor.

Slippin' Jimmy better call saul animasyon
- Reklam -
- Reklam -

Slippin’ Jimmy animasyonu yakında başlıyor. Better Call Saul spin-off’u olan yapım AMC+ üzerinden yayınlanacak.

İlk etapta Breaking Bad spin-off’u olarak yayınlanmaya başlayan Better Call Saul kısa zaman içinde kendine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi toplamayı başarmıştı. Bununla birlikte Bob Odenkirk’ün başrolde yer aldığı Better Call Saul dizisinin spin-off yapımı Slippin’ Jimmy animasyonu da kısa zaman sonra ekranlardaki yerini alıyor.

AMC+, Breaking Bad evrenini yeni bir animasyon dizisi ile ekranlarda tutmaya devam edecek. Slippin’ Jimmy ismi ile izleyicilere sunulan spin-off yapımı Saul Goodman’ın önceki ismi Jimmy McGill’i nasıl aldığı hikâyesini konu alacak. Bob Odenkirk’ün başrolünde yer aldığı Saul dizisinin sıkı hayranları Jimmy karakterini farklı bir karakter olarak görmüş fakat kendisinin kim olduğunu bilmeyen birisi ile tanışmıştı. İzleyiciler olayların nasıl çözüldüğüne şahit olamasa da Better Call Saul dizisinin 6. sezon birçok gizemin çözüldüğünü ekrana taşıyacak.

- Reklam -

Slippin’ Jimmy Animasyonu, Better Call Saul Yazarları Tarafından Yazılacak

Yapım, “Genç Jimmy McGill ve çocukluk arkadaşının Chichago eyaletinde yaşadığı garip maceraları” ele alacak. Bununla birlikte dizi 1970’li yıllara saygı duruşu niteliğinde her bölümü farklı bir stilde işleyecek. Animasyonun yapımcı koltuğunda Rick and Morty animasyonuna da imza atan Starburns Stüdyosu yer alırken yazar ekibinde Better Call Saul’un yazarları Ariel Levine ve Kathleen Williams-Foshee bulunuyor. Diğer taraftan Odenkirk’ün yer aldığı diziden tanıdık isimlerin gençlikleri animasyon yapımında da görünecek. Seslendiren kadro ise Chi McBride, Laraine Newman ve Sean Giambrone’dan oluşuyor.

Slippin' Jimmy better call saul amc plus

Bununla birlikte Breaking Bad evreninin sonu bu animasyon dizisi ile gelebilir. Serinin yaratıcısı Peter Gould ve Vince Gilligan’ın şu anlık üzerinde çalıştıkları herhangi bir yapım bulunmuyor. Better Call Saul dizisinin finali de AMC ve AMC+ üzerinden 11 Temmuz tarihinde izleyicilerle buluşacak.

- Reklam -

Animasyon dizisinin yapılan resmi açıklaması ise şu şekilde:

“Kriminal avukat Saul Goodman’dan önce güvenebileceğiniz bir avukat Jimmy McGill vardı: Slippin’ Jimmy! Genç üç kağıtçı Katolik okulunda kendisini ve en yakın arkadaşı Marco’yu disipline yollamadan mezun olmanın bir yolunu bulmaya çalışıyor.”

Siz Slippin’ Jimmy hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George R.R. Martin Game of Thrones HBO

George R.R. Martin: “Game of Thrones, Orta Dünya’nın The Sopranos’u Denilerek Pazarlandı”

hunter x hunter mangasi yeni bolumleri

Hunter x Hunter Mangası Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor