in ,

South Park 24. Sezon Koronavirüs Özel Bölümü ile Başlıyor

South Park 24. sezon Koronavirüs özel bölümü ile başlıyor. 40 dakikalık “The Pandemic Special”da okula dönmemekte kararlı bir Cartman var!

South Park 24 Sezon - The Pandemic Special
- Reklam -
- Reklam -

South Park bu ayın sonunda Koronavirüs pandemisini odağına almış özel bir bölümle gelecek. Dizinin yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone’un yazdığı özel bölüm 24. sezonu başlatacak.

Bölümün fragmanından gördüğümüz kadarıyla Randy ve Cartman’ı Koronavirüs’ün en sert vurduğu ülkelerden olan ABD’de, kaosun ortasında kalmış halde izleyeceğiz. Fragmanda Randy kendisinin“pandemi özel” bölümünü yaptığını arka planda para sayma makinesi sesleri eşliğinde duyuruyor. Cartman ise okulların açılmasına son derece kızgın.

“Bizi okula göndermeye çalışıyorlar! Köleliğe geri dönmeyi gerçekten istiyor musunuz?”  nidasıyla isyan bayrağını çeken Eric’in sağlam duruşu öğrencilere yeni haklar kazandıracak mı hep birlikte göreceğiz.

- Reklam -

South Park: The Pandemic Special Fragman | İZLE

YouTube video

South Park 24. sezon 1. bölümü olarak yayınlanacak The Pandemic Special‘ın konusu şöyle açıklandı:

“COVID-19 salgını South Park sakinlerine zorlu dönemler yaşatırken Randy bu yeni dönemdeki rolünü keşfeder. Çocuklar okula dönmekten mutludur ama hiçbir şey eskisi gibi değildir: Öğretmenleri değişmiştir. Sınıfları değişmiştir. Eric Cartman bile değişmiştir.”

South Park’la ilgili yeni haberler özel bölümle sınırlı değil. Geçen haftalarda ViacomCBS’in başkan yardımcısı Grant Gish’ten yeni South Park filmleri müjdesi de almıştık. Dizi olarak 24 sezonu deviren devasa markanın şimdilik tek filmi bulunuyor, 1999 yapımı South Park: Bigger, Longer & Uncut. 

South Park Filmleri de Yolda

Grant Gish, Matt Stone ve Trey Parker istekli olduğu sürece yeni filmler ve özel bölümler yapma konusunda son derece açık olduklarını belirtmişti:

“Yeni bir şey yaptığınız sürece; ve yeni derken yeni bir çizim tarzı veya yazarlarımızdan çıkacak yeni bir ses gibi herhangi bir şeyden bahsediyorum. Yeni projeler de güzel olacaktır.”

- Reklam -

 South Park 24 Sezon - The Pandemic Special

South Park 1997’de başlayan yolculuğunda en ufak bir yavaşlama belirtisi göstermeden devam ediyor. Şimdiye dek 23 sezonda 307 bölüm yayınlayan dizinin yanında bir film ve 9 oyuna ulaşan ser,i devasa bir multimedya fenomeni durumunda.

The Pandemic Special bölümü 30 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak. Yeni sezonun kalan bölümleri için kesin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı. Ancak diğer bölümler için de fazla beklemek zorunda kalmayacağımız düşünülüyor.

Çizgi dizi geçen sene 26. sezonu için de onaylanmıştı. Anlayacağınız 24 sonrası 25 ve 26. sezonlar da kesin olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Cartman’ın pandemiyle savaşını izlemek için heyecanlı mısınız? 24. sezon bölümlerinden beklentileriniz neler? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Garfield Hakkında Az Bilinen 10 Gerçek: Çizgi Diyarın Tembel Kedisi

Kaynak: NME

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Madonna

Madonna, Kendi Biyografisini Filme Çekecek

Aşk ve Öbür Cinler Alıntıları ve Sözleri - Gabriel García Márquez

Aşk ve Öbür Cinler Alıntıları: Gabriel García Márquez’den Masalsı Bir Başyapıt