in ,

South Park 25. Sezon Başlangıç Tarihi Duyuruldu: Ünlü Animasyon Serisi Geri Dönüyor

South Park 25. sezon çıkış tarihi belli oldu. Uzun soluklu komedi animasyonu, pandemi özel bölümlerinin ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

South Park çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

South Park 25. sezon çıkış tarihi açıklandı. Geçen iki yılı pandemi özel bölümleri dışında neredeyse boş geçen ünlü animasyon serisi yeni bölümleri ile düzenli yayına geri dönmeye hazırlanıyor.

10 bölümlük 23. sezonunu Aralık 2019’da noktalayan South Park, 24. sezon için The Pandemic Special ve South ParQ Vaccination Special bölümlerini yayınlamıştı. Şimdi ise 25. sezon için başlangıç tarihi belli oldu. Ünlü animasyon dizisi önümüzdeki şubat ayında yeniden izleyicilerle buluşuyor.

Trey Parker, Matt Stone ve Brian Graden tarafından yaratılan South Park 1997 yılından beri yayın hayatına devam ediyor. Family Guy ve The Simpsons ile birlikte, yetişkinlere yönelik çizgi film anlayışını en baştan şekillendiren seri geçen sene dikkat çekici bir “devam” anlaşmasına da imza atmıştı. Toplamda 900 milyon doları bulan anlaşma, en az 5 yeni sezon, yan diziler ve filmleri kapsıyordu. Anlaşmanın ilk meyveleri ise South Park 25. sezon ile görücüye çıkıyor.

- Reklam -

South Park 25. Sezon ile Geri Dönüyor

25. yılında 25. sezonu ile geri dönecek olan yapımın bu sezonu toplamda 6 bölümden oluşacak.

Çizgi dizinin yaratıcı ekibinden Trey Parker ve Matt Stone, yaşanan son sürece dair şu ifadeleri kullandı:

“Comedy Central 25 yıldır bizim evimiz ve önümüzdeki yıllar için de bir taahhütte bulundukları için gerçekten mutluyuz. Pandemi sırasında gösteriyi üretmenin farklı bir yolu olarak ViacomCBS’ye geldiğimizde, Chris (McCarthy), Nina (Diaz), Keyes (Hill-Edgar) ve Tanya (Giles) hemen destek oldular ve yeni bir şey denememize olanak sağladılar. Geleneksel yayın akışına geri dönmek için sabırsızlanıyoruz ama artık yeni formatları da deneyebiliriz. Her zaman bizimle şansını deneyecek ortaklara sahip olmak harika.”

south park 25 sezon ne zaman

ViacomCBS Media Networks ve MTV Entertainment Studios başkanı ve CEO’su Chris McCarthy ise şöyle konuştu:

- Reklam -

“Geçen 25 yıl boyunca birçok nesilden hayran Matt ve Trey’in South Park ile yarattığı tuhaf derecede komik ve yıkıcı dünya tarafından büyülendi. Geniş kapsamlı yeni anlaşmamızın parçası olarak Comedy Central’da daha birçok South Park sezonu ve Paramount+’ta daha birçok özel etkinlik yayınlayacağımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz.”

ViacomCBS’nin MTV Entertainment Studios ile yaptığı 900 milyon dolar değerindeki yeni anlaşma bu ortaklığı 2027 yılına dek uzatacak. Animasyon dizisi en az 30. sezona kadar devam ettirilecek.

South Park’ın yeni bölümleri SouthPark.cc.com, CC.com ve Comedy Central uygulaması üzerinden yayınlanacak.

South Park 25. sezon çıkış tarihi ise 2 Şubat 2022 olarak açıklandı.

Siz bu uzun soluklu anlaşma ve yaklaşan yeni bölümler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Upload 2. Sezon Çıkış Tarihi

Upload 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Eternals Disney Plus Marvel

Eternals, Disney+’ın En Çok İzlenen Marvel Sinematik Evreni Filmi Oldu