in ,

Stüdyo Ghibli’nin Yeni Filmi “The Red Turtle”dan Fragman

Yeni Stüdyo Ghibli filmi “The Red Turtle” için fragman yayınlandı. Ünlü anime stüdyosu, yeni bir yapımla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

yeni Stüdyo Ghibli filmi The Red Turtle fragman
- Reklam -
- Reklam -

Stüdyo Ghibli’nin sinema dünyasına yeniden dönüşünü müjdeleyen The Red Turtle (Kırmızı Kaplumbağa) adlı anime filminin fragmanı yayınlandı.

2014 yılında film çalışmalarına bir süre ara vereceklerini açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan Stüdyo Ghibli, iki yıl uzun yıldan sonra tekrar sahalara geri döneceklerinin müjdesini geçtiğimiz mayıs ayında, “The Red Turtle” adlı anime filminin fragmanıyla verdi. Stüdyo Ghibli’nin ilk uluslararası ortak yapımı olma özelliğini taşıyan filmin altında imzası olan diğer film dağıtım şirketi ise Fransız menşeili Wild Bunch. Ghibli yapımlarında görmeye alışık olduğumuz “doğaya saygı” temasını, Robinson Crusoe-vari bir hikâyeyle birleştiren “The Red Turtle”ın yönetmen koltuğunda Akademi ödüllü yönetmen Michaël Dudok de Wit bulunuyor.

Cannes Film Festivali’nde Un Certain Regard Özel Ödülü’nü kucaklayan “The Red Turtle” Fransa’da 29 Haziran’da seyircileriyle buluştu. Filmin Japonya ve ABD’deki vizyon tarihleri ise sırasıyla 17 Eylül ve 20 Ocak olarak planlanmış durumda. Türkiye’de de hatırı sayılır miktarda Stüdyo Ghibli hayranı bulunduğunu göz önüne alarak filmi en kısa sürede ülkemizin sinema salonlarında görebilmeyi umuyoruz.

- Reklam -
- Reklam -

The Red Turtle Fragmanı | İZLE

YouTube video

Siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Beyza Taşdelen

1996 yılının Ekim ayında İstanbul’da doğdum. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde başladığım eğitim hayatımı Galatasaray üniversitesi Karşılaştırmalı Dilbilim bölümünde sürdürmekteyim. Fantastikle Harry Potter sayesinde tanışıp, okuma sevgisi kazanmış çocuklardanım. Aktif olarak Kayıp Rıhtım’da yer almaya ve irili ufaklı yazılar yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deathstroke batman movie

Batman Filminde Yer Alacağı Kesinleşen Deathstroke Kim?

Batman - Animasyon Filmleri

Batman’in Animasyon Filmlerine Göz Atmaya Ne Dersiniz?