in

The Flintstones Yetişkinlere Yönelik Bir Çizgi Filmle Geri Dönüyor

Sevilen çizgi film serisi The Flintstones (Çakmaktaşlar), yetişkinlere yönelik yeni bir projeyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

The Flintstones
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros., klasik yapımlarını geri getirme çalışmalarına hız vermiş durumda. Yapımcı Elizabeth Banks’le anlaşan şirketin, ülkemizde Çakmaktaşlar adıyla yayınlanan The Flintstones serisinin bu sefer yetişkinlere yönelik bir seri halinde hazırlayacağı söyleniyor.

Hepimizin bildiği ve sevdiği The Flintstones, 1960-1966 yılları arasında yayınlanmış ve ayrıca gerçek oyuncuların oynadığı bir film versiyonuna da kavuşmuştu. Yetişkinlere yönelik olarak yapılacak yeni serinin ise nasıl olacağı merak konusu. Ancak bu, Çakmaktaşlar’ı yeniden göreceğimiz tek seri değil. Boomerang tarafından sipariş edilen Yabba-Dabba Dinosaurs! serisi, çocuklara yönelik olarak hazırlanmış fakat ilk sezonun ardından yapımı durdurulmuştu.

Platform olarak geçtiğimiz günlerde duyurulan HBO Max üzerinde durulsa da serinin nerede yayınlanacağı kesinleşmiş değil. Warner Bros.’un bir diğer yeni yapımı olan Animaniacs’ın Hulu’da yer alacağını da hatırlatalım.

- Reklam -

Çakmaktaşlar’ı geri döndürme çabasını sekiz sene önce de görmüştük. Family Guy yaratıcılarından Seth MacFarlane, çocukluk hayalini gerçekleştirmek üzere bu girişimde bulunmuş ancak yoğun programı sebebiyle projenin devamı getirilememişti.

- Reklam -

the flintstones live action

Çakmaktaşlar’ın geri dönüşü kuşkusuz hepimizi sevindirecek. Diğer yandan, serinin yetişkinlere yönelik yapılacak olması seride alışık olmadığımız birçok şeyle karşılaşmamıza da sebep olabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz? Çakmaktaşlar hep bildiğimiz şekilde mi kalmalıydı yoksa bu değişiklik, seriyi eski popülerliğinden bile öteye taşıyabilir mi? Yorumlarınızı Forumlarımızda bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: Deadline


* Yeni “Tom ve Jerry” ve “Scooby-Doo” Filmleri Geliyor

* Korku Türüne Girişte En Doğru Adres: “Scooby Doo”

* Ağaçkakan Woody Yeni Serisiyle Geri Dönüyor

* “Keşke Geri Dönse” Dediğimiz Çizgi Filmler

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çakmaktaşlar’ dan yetişkinlere yönelik bir şey çıkar mı yav ! ama du bakalım neler olacak? :smiley: :smiley:

  2. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Yeni çizgi roman serisinde bol bol modern toplum taşlaması içeriyormuş. İlk iki film çizgi filmlerin havasında, nostaljik olmaya çabalayan işlerdi. Önceden Seth MacFarlane ile görüşülmüş olması da gerçekleştirilmek istenen yeni proje hakkında fikir veriyor.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Simpsons tarzı bir çizgi film olacak gibi duruyor.

  4. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Al Bandy bunu beğendi.

    image

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things

Stranger Things 3 Görevi Sadettin Teksoy ile Emin Ellerde

Yazarının Kaleminden İçimdeki Robot

Yazarının Kaleminden: İçimdeki Robot