in ,

Televizyonun En Uzun Soluklu Dizisi The Simpsons 2 Yeni Sezon Onayı Daha Aldı

The Simpsons 33. sezon ve 34. sezon onayını birlikte aldı. Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi, yeni rekorlara hazırlanıyor.

The Simpsons 33. sezon onayı 34
- Reklam -
- Reklam -

The Simpsons 33. sezon ve 34. sezon onaylarını birlikte aldı. Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Simpson Ailesi, yola yeni bölümleri ile devam ediyor.

The Simpsons yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. İlk olarak 1989 yılında yayınlanmaya başlayan Amerikan çizgi dizisi, şu sıralar 32. sezonu ile yayını sürdürüyor.

Dizide son olarak 21 Mart 2021 tarihinde 32. sezon 16. bölüm olan Manger Things yayınlandı. 22 bölümden oluşacak 32. sezon, finalini 9 Mayıs 2021 günü yapacak. Görünüşe göre hayranlar dizinin yeni bölümleri için fazla beklemeye gerek duymayacak. Fox, popüler yapımın devam sezonlarını onayladı. 33. ve 34. sezon ile yapım ara vermeden izleyicilerin karşısına çıkacak.

- Reklam -

Emmy ödüllü dizi, en az 2023 yılına kadar devam edecek ve bu süreçte külliyatı toplamda 757 bölüme ulaşacak. Bölüm sayısı ve yayında -kesintisiz şekilde- kaldığı süre ise yapım için yeni bir rekor anlamına geliyor.

The Simpsons 33. Sezon ile Yeni Rekorlar Yolda

Fox’un Disney tarafından satın alınmasıyla Disney ailesine katılan The Simpsons, 2019 yılında yeni sezon onaylarını almıştı. Yapım 31 ve 32. sezonları ile Disney çatısı altına girmiş ve yine Disney’e ait olan Hulu üzerinden yayına devam etmişti.

Dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Matt Groening, serinin bir kez daha onay almasından duyduğu heyecanı paylaştı. Groening, “Birçok büyük sürpriz planlıyoruz. Homer saçını kaybedecek, Millhouse kontakt lens kullanmaya başlayacak ve Bart onuncu yaş günün otuz üçüncü defa kutlayacak,” sözleri ile yeni sezon onaylarını esprili bir yaklaşımla karşıladı.

The Simpsons 33. sezon onayı 34

Serinin izleyiciler arasındaki ilgisi bunca yıl sonra bile azalmış değil. 32. sezon ortalama 7 milyon izleyici ile yayına devam ediyor. 32. sezon açılışı ise beş yılın en yüksek reytingli dönüşüydü.

- Reklam -

Fox animasyon stüdyosu, The Simpsons ile birlikte Family Guy ve Bob’s Burgers dizilerine de devam ediyor. Bu yapımlara Bless the Harts, Duncanville, The Great North ve Housebroken eşlik edecek. Ayrıca Rick and Morty dizisinin yaratıcısı Dan Harmon, Fox için yeni bir animasyon serisi de hazırlayacak.

Simpson Ailesi şimdiye dek 34 defa Emmy, 34 defa Annie, 13 defa Writers Guild of America, 9 defa Çevresel Medya gibi ödüller kazandı.

Uzun metraj filmleri, video oyunları ve oyuncakları ile popüler kültürün unutulmazları arasındaki yerini aldı. Dizi aynı zamanda “geleceği tahmin etmekteki başarısı” ile de her yıl mutlaka birkaç defa gündeme gelmeyi sürdürüyor.

The Simpsons 33. sezon başlangıç tarihi ise henüz açıklanmış değil.

Peki siz serinin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni sezonlardan memnun musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Abonelik Ücreti 2021

Netflix Abonelik Ücretlerine Yüzde 50’ye Varan Zamlar

Starship SN10 patlama izle spacex

SpaceX’in Starship SN10 Roketi Başarılı İnişin Ardından Patladı | İZLE