in ,

The Simpsons Hiç Bitmeyecek: “Sonsuza Dek Sürecek Şekilde Kurgulandı”

The Simpsons hiç bitmeyecek. Tarihin en uzun soluklu televizyon şovu, final düşünmüyor. Dizinin yapımcısı serinin “sonsuzluğu” üzerine konuştu.

The Simpsons sonsuza dek sürecek
- Reklam -
- Reklam -

The Simpsons görünüşe göre hiç bitmeyecek. Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi 32. sezonun ardından 33 ve 34 için de onay almıştı. Şimdi ise serinin yapımcısı Mike Reiss, yapımın sonsuza dek sürebileceğini vurguladı.

Geleceği tahmin etmedeki başarısı ve bununla birlikte türlü komplo teorileri ile adı birlikte anılan Simpsonlar, ekranların en uzun soluklu yapımı unvanını da hanesinde taşıyor. Bugüne dek 30’dan fazla Emmy ve Annie ödüllerine layık görülen, uzun metraj filmlere, video oyunlara ve oyuncaklara konu olan popüler kültürün güçlü ikonu The Simpsons hakkında iddialı açıklamalar geldi.

Metro’ya açıklamalarda bulunan Mike Reiss, şu sıralar sona eren her yapımın bir şekilde yeniden çevrimlerle, dizi ya da film uyarlamalarıyla geri döndüğüne dikkat çekti. Bununla birlikte Simpsonlar’ın sonsuza dek devam edebileceğini de vurguladı.

- Reklam -

The Simpsons 33. sezon onayı 34

The Simpsons dizisinde kurgunun hiç bitmeyecek bir şekilde hazırlandığını belirten Reiss, sözlerine şöyle devam etti:

“Simpsonlar tamamen dünyayla, insanlıkla, dünyada olup bitenlerle ve insan olarak yaptıklarımızla ilgili ve bizce diziyi bitirmek, insanların yapabileceklerine ve dünyada gerçekleşebileceklere dair her şeyden bahsettiğimizi söylemek anlamına gelir.

“Saturday Night Live ya da The Daily Show’la aynı durum geçerli, güncel olaylardan bahseden her şey devam etmeli çünkü neden dursunlar ki?

Bu açıklamalarla birlikte Reiss sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Dizi sonsuza kadar sürebilir… ve Simpsonlar sona erse bile, 5 yıl sonra yeniden başlar ya da uyarlama diziler çekilir. Kesinlikle başka bir film de olacak. Gidip bir daha dönme şansımız bile olmadı.”

- Reklam -

22 bölümden oluşan 32. sezon 9 Mayıs 2021 tarihinde final yaptı. Hayranlar ise 33. sezon için geri sayıma geçti bile. Yapım, bunca yıldan sonra bile izlenme rakamlarında hâlâ milyonlarca kişiye ulaşmayı başarabiliyor.

2019 yılında, Disney’in Fox’un varlıklarını satın alması ile Walt Disney Company’ye katılan markalardan birisi olan The Simpsons, yayınına yine bir başka Disney yayın platformu olan Hulu üzerinden devam ediyor.

The Simpsons devam edecek

1989 yılından beri düzenli olarak yayınlanan, IMDb’de 370 binden fazla kullanıcının oyuyla 8,6 puanlık bir ortalamaya sahip olan dizi, şimdiye dek 730’dan fazla bölüm yayınladı.

The Simpsons 33. sezon ise 26 Eylül 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Siz Simpsonlar’ın yola iddialı açıklamalarla devam etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Tek rakibi Arka Sokaklar :grin:

  2. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    2013 yılında izlemeye başladım ve az önce nihayet güncele ulaştım! Bir türlü son bölüme gelemiyordum çünkü çabuk bitsin istemiyordum. Böylece ben izleyip sona yaklaşırken daima yeni sezonlar ve bölümler eklenmeye başladı.Artık pes edip son bölümü de az önce izledim ve yine eğlendim. Simpsonların yeri benim için hep ayrı olacak. Bu habere sevindim açıkçası. Sonsuza dek sürse bile zevkle izlerim. :partying_face: :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vampire: The Masquerade, World of Darkness: Crimson Thaw

Vampire: The Masquerade, World of Darkness: Crimson Thaw Adıyla Çizgi Roman Oluyor

Anne Hathaway Yeni Filmi The Idea of You

Anne Hathaway’in Yeni Filmi “The Idea of You” Olacak