in , ,

The Tick Dizisinden İlk Sahneler!

Çocukluğumuzun en unutulmaz ve bir o kadar da absürd süper kahramanı The Tick (Kene) için çekilen dizi filmden ilk karelere göz atın.

the tick amazon
- Reklam -
- Reklam -

Kaşıııııık! Bir dönem hem ekranlarımızı hem de gönüllerimizi fetheden Kene’yi kim unutabilir ki? Efendim? Unuttunuz mu? Bu ne cüret!? “Şehir” adlı çok orijinal bir isme sahip şehrin en yeni süper kahramanını ve muhasebeciden bozma sadık yardımcısı Güve Arthur’u, olay yerine belediye otobüsüyle giden bu ikiliyi nasıl unutursunuz? Peki ya Marvel ve DC karakterlerini tiye alan yan karakterlerini?

Ama üzülmeyin! Çünkü bugün, yani 19 Ağustos’ta Amazon Prime üzerinden bu iri çeneli, mavi kostümlü kahramanımızın maceralarını yeniden izlemeye başlayabileceğiz. Hem de dizi film olarak!

Geçen hafta Entertainment Weekly aracılığıyla ilk ekran görüntülerine kavuştuğumuz dizi, bugün de ilk sahnelerini erkenden bizlerle paylaşarak âdeta bizleri kendine kilitledi. İşte o sahneler!

- Reklam -
- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

surgun gezegeni ursula k le guin

Sürgün Gezegeni: Le Guin’den Günümüze Işık Tutan Bir Şaheser

jared leto blade runner 2

Jared Leto, Blade Runner 2 Kadrosunda