in ,

The Way of the Househusband Anime Oluyor: Netflix’ten Bir Yakuza Komedisi

The Way of the Househusband anime olarak izleyiciyle buluşacak. Popüler manga serisi, Netflix tarafından ekranlara uyarlanıyor.

Way of the Househusband Anime Netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Way of the Househusband mangası Netflix animesi olmaya hazırlanıyor. Platform, anime kataloğunu geliştirmeyi sürdürüyor.

Anime ve manga hayranları, mangaların animeye uyarlandığını görmeye alışıktır. Popülerleşen mangalar televizyonda animeye uyarlanır ve daha büyük bir hayran kitlesine ulaşır. Son zamanlarda Netflix de bu kervana katılmıştı. Sıkı manga hayranlarının bileceği üzere The Way of the Househusband popülerliğini iyice artırmış durumda. Bu durum Netflix’in de dikkatini çekmiş olacak ki yayın platformdan hızlı bir adım geldi ve serinin anime uyarlamasının yapılacağı duyuruldu. Henüz bir yayın tarihi açıklanmamış olmasa da hayranların içini rahatlatacak bir de görsel gönderisi paylaşıldı.

Bu anime uyarlamasından oldukça heyecan duyduğu belli olan Netflix, seriyi şu sözlerle tanıttı:
“Japonya’nın en kötü Yakuzası harika bir eş oluyor! Kousuke Oono’nun ünlü manga serisinin 2021’de gelecek anime uyarlamasıyla birlikte Tatsu’nun yeraltı dünyasından aile saadetine kadar olan macerasına tanıklık edin.”

The Way of the Househusband Anime Uyarlaması 2021 Yılında Netflix’e Geliyor

Afişin paylaşıldığı Twitter gönderisinde de çıkış tarihi yalnızca “2021” olarak belirtilmiş.

- Reklam -

Kousuke Oono’nun kaleminden okuduğumuz The Way of the Househusband serisinin manga için olan İngilizce basım hakları şu an Viz Media’nın elinde bulunuyor. Viz Media seriyi şu sözlerle tanımlıyor:
“Eski ve efsaneleşmiş bir Yakuza, evinin kocası olmak için geçmişindeki her şeyi bırakmaya hazırlanıyor. Fakat mafya hayatını bırakmak o kadar da kolay değil. O, Yakuzaların en gözü kara olanıydı. Ardında birçok şehir efsanesi bıraktı. Ona ‘Ölümsüz Ejderha’ diyorlardı. Fakat bir gün bambaşka bir yolu, evinin kocası olmayı tercih etti. Bu Yakuza komedisine hazır olun!”
Way of the Househusband Anime Netflix

Mangaların animeye uyarlanmasına alışığız fakat bu duruma daha çok televizyonlarda şahit oluyorduk. Takip edenlerin bileceği üzere son yıllarda Netflix de bir atılım göstererek kendi platformuna özel animeler yaptı. Bu animelerin bazılarıysa televizyondakilerle rekabet edebilecek kalitede. Dolayısıyla Netflix, bu uyarlamadan da oldukça umutlu gibi görünüyor.

Netflix’in anime yapımları arasında izlediğiniz bir yapım var mı? Siz bu anime uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Manga serisini takip edenler arasında mıydınız? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşarak sohbete katılabilirsiniz.


* Assassin’s Creed Dizi Oluyor: Ubisoft Oyunu Netflix’e Geliyor

Kaynak: Comic Book

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Shelpe Shelpe dedi ki:

    Mangası da geliyor. :slight_smile: Okuyanlara duyurulur.

  2. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Yakuza komedilerini çok seviyorum. Gelsin, hoş gelsin.

    SoulfulLightAmphibian-size_restricted

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kara Deliklerin Merkezi

Kara Deliklerin Merkezinde Tam Olarak Neler Oluyor?

Sen ve Kendin - Necati Tosuner

Sen ve Kendin: Necati Tosuner’den Yeni Roman