in

The Witcher Anime Filmi Olmaya Hazırlanıyor

The Witcher anime filmi oluyor! Netflix, Nightmare of the Wolf adını taşıyacak filmi Legend of Korra’nın yapımcısının üstleneceğini duyurdu.

The Witcher Anime Film
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in 76 milyon kullanıcı tarafından izlendiğini belirttiği The Witcher dizisi, şimdi de anime filmi olma yolunda. Resmi duyurusu yapılan Netflix animesi film The Witcher: Nightmare of the Wolf adıyla karşımıza çıkacak.

Netflix anime kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Çizgi dizi konusunda Nickelodeon ile dev bir anlaşmaya imza atan, animelerde ise Masters of the Universe: Revelation, Devilman: Crybaby, Castlevania ve She-Ra gibi iddialı işlerle dikkatleri üzerine çeken Netflix; şimdi de yeni yıldızını açıkladı.

The Witcher’ın ekranlardaki yükselen grafiğini anime filmiyle değerlendirmek isteyen şirket, dedikoduların doğru olduğunu aşağıdaki Tweet ile duyurdu:

- Reklam -

Dedikoduları doğrulayan kanal, The Witcher: Nightmare of the Wolf animesinde dizi ekibinden Lauren S. Hissrich ve Beau DeMayo’nun kadroda yer alacağını belirtiyor. Filmin stüdyosu ise The Legend of Korra ve Voltron: Legendary Defender gibi yapımlarla tanıdığımız Studio Mir olarak duyuruluyor.

The Witcher: Nightmare of the Wolf anime filminin konusu ise henüz duyurulmuş değil. Netflix, yapım için “Kıta’nın yüzleştiği yeni bir tehdide geri gideceğimizi” belirtiyor.

The Witcher Animesi Nightmare of the Wolf Detayları Henüz Belli Değil

Animenin konusu hakkında şimdilik yalnızca tahmin yürütebiliyoruz. Dizinin ikinci sezonunun daha lineer bir hikâyeyi takip edeceği ve Andrzej Sapkowski’nin Elflerin Kanı romanına odaklanacağı biliniyor. Rivyalı Geralt ve Prenses Ciri’nin buluştuğunu ilk sezonun sonunda izlemiştik. Bu da dizinin uyarlandığı kitap serisindeki hikâyelerden oluşan ilk iki (Son Dilek ve Kader Kılıcı) kitabı tükettiğimiz anlamına geliyor.

The Witcher

- Reklam -

2. sezonda Elflerin Kanı romanına ağırlık verileceğine göre, bugünkü haberimize konu olan anime filmi; kitap serisinde yer alan yan öykülerden birisi olabilir. Bununla birlikte anime filmi serinin oyun uyarlamalarındaki bir görevden de ilham alabilir.

Animenin seslendirme kadrosunda, dizinin ya da video oyunlardaki oyuncuların görev alıp almayacağı da belirtilmiş değil.

Tüm bunlara dair detayların yakın zamanda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Nightmare of the Wolf filmi için resmi bir tarih açıklanmamış olsa da yapımın, dizinin  2. sezonundan önce Netflix kütüphanesindeki yerini alacağını tahmin ediyoruz.

The Witcher 2. sezon 2021 yılında karşımıza çıkacak.

The Witcher

Siz bu anime film uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Witcher 1. Sezon İncelemesi

* Witcher: Dönüşü Olmayan Yol Öyküsünü Okumak İçin Tıklayın!

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Xerhias Xerhias dedi ki:

    Ohh, suyundan da koy.

  2. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Yapma be abi, yapma be, bu da anime olmayıversin be.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    ‘‘Biz de Elric’ in animesini yaptık!’’ diye çıksanıza ortaya. :smiley: :smiley:

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Devil May Cry bekliyorum ben bir ümit

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Captain Marvel 2

Captain Marvel 2 İçin Çalışmalar Başladı

Murat K. Beşiroğlu "Schrödinger'in Papağanı" ve "Rüya Sanatçısı"

Murat K. Beşiroğlu’ndan İki Kitap Birden: “Schrödinger’in Papağanı” ve “Rüya Sanatçısı”