in

The Witcher Anime Filmi “Nightmare of the Wolf” Vesemir’e Odaklanacak

The Witcher anime filmi Nightmare of the Wolf’un konusu belli oldu. Netflix’in yeni filmi Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in hikâyesini anlatacak.

The Witcher Anime Film Vesemir
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher rüzgârı esmeye devam ediyor. Netflix’in The Witcher uyarlaması sonrası kitapların satışı patlarken oyunlar da ilk çıktıkları günden daha fazla oyuncu tarafından oynanmaya başladı. Netflix, bu havayı kaybetmiyor ve ilk sezon sonrası bir anime filmiyle hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor: “Nightmare of the Wolf

Netflix kullanıcılarının en az yarısının (76 milyon) ilgi gösterdiği belirtilen The Witcher uyarlaması bu defa da anime filmi oluyor. Nightmare of the Wolf animesi geçen haftalarda duyurulmuştu. Şimdiyse filmin odaklanacağı karakter ortaya çıktı. Netflix dizisinin ilk sezonunda göremediğimiz Vesemir, Nightmare of the Wolf animesinin baş kahramanı olacak.

13. yüzyılda Kaer Morhen’de yaşayan Vesemir, tıpkı Rivyalı Geralt gibi bir Witcher. Serinin kitaplarında ve oyunlarda kendisini Geralt için bir baba figürü olarak görüyoruz. Habere konu olan anime filminde ise Vesemir, Geralt’ın akıl hocası olduğu günlerden çok daha öncesi ile karşımıza çıkacak. Vesemir, Witcher olarak kendi yolculuğuna çıkacak.

- Reklam -

The Witcher Animesi Nightmare of the Wolf, Legend of Korra’nın Yapımcısından Geliyor

Yine Netflix’in ellerinde yükselecek olan anime, kanalın anime ve çizgi film kütüphanesini genişletecek bir adım olarak görülüyor. Netflix, Masters of the Universe: RevelationDevilman: CrybabyCastlevania ve She-Ra gibi animelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış; dahası, Nickelodeon gibi başarılı animasyon şirketleri ile işbirliğine gitmişti.

vesemir the witcher oyun

Hal böyle olunca da Netflix, yeni yıldızı The Witcher için çekilecek animede başarılı bir kadro kurmayı hedefliyor. Nightmare of the Wolf anime filminin yapım ekibinde, dizinin yaratıcısı Lauren S. Hissrich ve yazarlarından Beau DeMayo da yer alacak.

Filmin stüdyosu ise Studio Mir olacak. Kendilerini The Legend of Korra ve Voltron: Legendary Defender gibi işlerle tanıyoruz.

- Reklam -

Animeye dair henüz başka detaylar ortaya çıkmış değil. Filmin seslendirmeleri, dizide de karşımıza çıkan oyuncu ekibi tarafından yapılıp yapılmayacağı ise merak ediliyor. Dizide Vesemir’i yalnızca ses olarak duymuştuk. Sesin sahibi ise İngiliz oyuncu Theo James’ti. Hayranlar ise Mark Hamill’i bu role oldukça yakıştırıyor.

The Witcher

Nightmare of the Wolf animesinin çıkış tarihi konusunda da bir açıklama yapılmadı. Filmin, The Witcher 2. sezondan önce yayınlanması bekleniyor.

Peki siz bu anime filmi nasıl karşıladınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Witcher Evreni Sonunda Bizlerle Buluşuyor!

Kaynak: Hype Beast

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

7th Sector inceleme

7th Sector: Elektrik Kıvılcımının Maceraları

Ölümlü Ölümsüz - Mary Shelley

Ölümlü Ölümsüz: Shelley’den Romantik ve İç Karartıcı Bir Öykü